Lego Friends verjaardagsfeestje 41113

€ 6,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden vanaf € 3,99
430depuis 28 nov.. '23, 19:19
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatComme neuf
MarqueLego
TypeEnsemble complet

Description

Vaak moeilijk, een cadeautje kiezen! De babykonijntjes zijn op een verjaardagsfeest uitgenodigd. Kan jij ze helpen om een mooi cadeau te vinden?

Lego Friends verjaardagsfeestje
setnummer 41113

Open de luiken van de winkel, zoek een mooi cadeau uit en zorg voor een prachtige cadeauverpakking. Knap gedaan! Hebben de konijntjes nog even tijd voor ze naar het feest gaan? Dan kunnen ze aan een worteltje knabbelen en een poosje spelen op de wipplank.
Bevat 2 babykonijntjes: Minu en Mini.

deze set is helemaal compleet!
als je wil kun je dit zelf controleren,er zijn foto's van alle onderdelen naast de lijst van onderdelen uit het boekje
en alles is in hele goede staat! zo goed als nieuw !
het bouw-instructieboekje zit er natuurlijk ook bij en ook dat is in hele goede staat.

ophalen in Antwerpen of Oostende
verzenden mogelijk

we hebben nog leuke setjes die hierbij passen : nog een setje en ook een spelletje met mini konijntjes, en andere kleine setjes met andere diertjes, en we hebben ook nog lossediertjes van Lego Friends te koop,bijvoorbeeld bruine konijntjes !

mijn 2 dochters waren grote Lego Friends -fans
Nu hebben ze besloten om alle Lego friends sets te verkopen, en d e mama heeft er al meer dan 70 uur uitzoekwerk opzitten! bijna klaar. maar nog niet alle sets staan nog niet op foto. We hebben heel veel kleine setjes (veel setjes met dieren,),middengrote sets (heartlake café, de supermarkt, de junglereddingsbasis, dierenarts met paardenstal,dierenverzorgingsplek, reddingspost op het strand met kajak, de dolfijncruiser, vliegtuigje, de coole camper, Emma's kunstkraam, de missiebus van Olivia, slaapkamer Andrea, het skatepark, de surfclub en een aantal hele grote sets (paardenkamp, vriendschapshuis, serie het pretpark, serie Livy de popster, met het huis van de popster,de tourbus, het grote podium,de opnamestudio, de limousine...en sets van het pretpark.(hotdogkraam, boksauto's,ruimtevlucht-draaimolen, ...).
ook nog verschillende  boeken van Lego Friends, waarin je alles over de meisjes en hun leefwereld te weten komt, en een juwelenkistje van Lego Friends . ook losse Lego Friends dieren te koop!
nog niet alle sets staan op 2ehands, maar er komen er elkedag bij
vraag gerust info en foto's als je interesse in iets hebt
Numéro de l'annonce: m2052291892