LEGO Friends De Speelplaats van Kat - 41018

€ 4,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden vanaf € 3,99
770depuis 28 nov.. '23, 16:00
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatComme neuf
MarqueLego
TypeEnsemble complet

Description

LEGO Friends De Speelplaats van Kat 
setnummer 41018
Speelplezier voor katten op 3 niveaus!
De kat komt via de scharnierende klep bij de krabpaal. Leg een vis in zijn etensbakje en zet een strik in zijn vacht! Hij is vast de vrolijkste kat van Heartlake City!
deze set bevat 31 onderdelen
dit setje zat in een zakje, dat zit er ook nog bij 

deze set is helemaal compleet!
als je wil kun je dit zelf controleren,er zijn foto's van alle onderdelen naast de lijst van onderdelen uit het boekje
en alles is in hele goede staat! zo goed als nieuw !
het bouw-instructieboekje zit er natuurlijk ook bij en ook dat is in hele goede staat.

ophalen in Antwerpen of Oostende
verzenden mogelijk

we hebben nog leuke setjes die hierbij passen : nog setjes met hondjes,ook setjes met andere diertjes,en ook losse diertjes (ook nog andere kat met vlekjes) van Lego Friends te koop !

mijn 2 dochters waren grote Lego Friends -fans
Nu hebben ze besloten om alle Lego friends sets te verkopen, en d e mama heeft er al meer dan 70 uur uitzoekwerk opzitten! bijna klaar. maar nog niet alle sets staan nog niet op foto. We hebben heel veel kleine setjes (veel setjes met dieren,),middengrote sets (heartlake café, de supermarkt, de junglereddingsbasis, dierenarts met paardenstal,dierenverzorgingsplek, surfclub op het strand met kajak, vliegtuigje, de coole camper, Emma's kunstkraam, de missiebus van Olivia, slaapkamer Andrea, het skatepark, de luchtballon en een aantal hele grote sets (paardenkamp, vriendschapshuis, serie het pretpark, serie Livy de popster, met het huis van de popster,de tourbus, het grote podium,de opnamestudio, de limousine...en sets van het pretpark.(hotdogkraam, boksauto's, ruimtevlucht-draaimolen, ...).
ook nog verschillende  boeken van Lego Friends, waarin je alles over de meisjes en hun leefwereld te weten komt, en een juwelenkistje van Lego Friends . ook losse Lego Friends dieren te koop!
vraag gerust info en foto's als je interesse in iets hebt want nog niet alles staat op 2ehands, maar er komt steeds bij!
Numéro de l'annonce: m2052217588