Lego Creator 3 in 1: Family House (31012)

€ 80,00
Enlèvement ou Envoi
530depuis 8 août. '23, 20:37
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatComme neuf
MarqueLego
TypeEnsemble complet

Description

Onze kinderen verkopen hun Lego. Met dank aan het regenweer deze vakantie, hebben we ook onze laatste sets weer opgebouwd, gecontroleerd en gedemonteerd. Dit zijn dus onze laatste sets, maar er staan er al heel wat te koop, dus bekijk ook zeker even onze andere Lego-setjes.
Dit is een grote 3-in-1 set waarmee je dus naar keuze 3 verschillende villa's kan bouwen. Onze kids hebben voor de foto's 2 verschillende opstellingen opgebouwd. We hebben met de inventaris alles nagekeken en er zitten 3 afwijkingen ten opzichte van de originele doos (zie laatste 3 foto's): 1 grijze broek/benen is vervangen door een bruine, 1 grijze blok (1x4 noppen) is vervangen door dezelfde in zwart en 1 witte boog ontbreekt. Er zat een "light brick" bij, maar het lampje doet het niet meer...
Je ziet foto's hoe het er uit ziet wanneer het gebouwd is, maar de kinderen hebben het ook weer netjes gedemonteerd en de onderdelen in zakjes gedaan.
Complete set met instructieboekjes en doos (afmetingen doos = 37,5cm x 35cm x 9cm). Bij aankoop van meerdere sets, is de prijs zeker bespreekbaar.
Afhalen in Bocholt of opsturen op kosten van de koper.
Numéro de l'annonce: m2008964885