Lego City 60228 + 40345

€ 120,00
Enlèvement ou Envoi
Verzenden voor € 5,00
850depuis 2 juill.. '23, 12:04
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatNeuf
MarqueLego
TypeEnsemble complet

Description

Bij deze stel ik enkele sets in grotere dozen uit mijn collectie Lego City te koop, om plaats te maken voor nieuwe sets én omdat de kleinzoon geen interesse heeft: Lego City 60228 (Ruimteraket en vluchtleiding) + 30345 (Minifigurenset).

Vraagprijs voor de beide sets is vast, € 120. Set 60228 is nog amper te vinden. Beide sets zijn volledig nieuw en nog verzegeld.

Nog vragen? Stel ze gerust. De aankoop van meerdere Lego-sets combineren, is uiteraard mogelijk -zie ook mijn andere zoekertjes- waardoor je kan besparen op eventuele verzendkosten. Gelet op de grootte van de sets geef ik de voorkeur aan ophalen.

Geïnteresseerd in meer Lego City-sets? Zie ook mijn andere zoekertjes voor Lego City: ik ruim graag op om plaats te maken voor nieuwe sets. Daarom tijdelijk: bij aankoop van deze set krijg je gratis een exclusief Lego City-notitieboekje (winkelwaarde € 10), bij aankoop van € 150 krijg je ook gratis verzending naar een Bpost-punt van jouw keuze.
Het coole Lego City notitieboek met lijntjespapier bevat o.a. vier stickervellen. De elastische band die het notitieboek omringt, houdt het niet alleen gesloten, maar er kan ook een LEGO minifiguur aan worden bevestigd: zie de laatste afbeelding bij dit zoekertje.

Vraagprijs is exclusief eventuele verzendkosten via Bpost (geldende tarieven); bij een eventuele verzending worden de sets uiteraard met de grootste zorg verpakt maar het risico is voor de koper.
Numéro de l'annonce: m1995119950