multimediagids Spaanse wijnen 2e editie NIEUW

À débattre
Enlèvement ou Envoi
150depuis 4 juin. '19, 21:26
Partager via
ou

Description

Ingesloten informatie gids.
Realisatie Baudouin Havaux en Dirk Rodriguez.
Met medewerking van :Fishbar De Noordzee - B52 - Brasserie Latem - Restaurant Belgicanos - Restaurant Pazzo - Restaurant Les Eleveurs
door Baudouin Havaux en Dirk Rodriguez

De DVD en het bijhorende boekje geven op ontspannende wijze de essentie weer over Spaanse wijn, waar hij gemaakt wordt, wat zijn karakter is.

Volgens de wijzers van het uurwerk gaan we van Galicië naar Castilla y Leon, de Ebro, Catalonië, het Centrum en de Levant om tenslotte te belanden in het uiterst zuidelijke puntje van Andalusië.

Maar het is duidelijk dat de Belgische wijnliefhebber nog iets meer wil weten: hoe kan hij deze wijnen combineren met gerechten die hij zelf thuis kan bereiden?

Dus gingen de auteurs op bezoek bij bekende chefs en sommeliers die dit haarfijn uitleggen, terwijl de gerechten opgedist of voor de camera klaargemaakt worden.

Het booklet geeft een meer uitgebreide introductietekst over elke regio, situeringskaarten en de fiches van de geselecteerde bodega's

Bekende chefs en sommeliers die meewerkten:
Sofie Dumont (Lady Chef of the Year 2009, 'Goe Gebakken'/VT4), Ingrid Neven (Lady Chef of the Year 2010), Peter Van den Bossche (chef Brasserie Latem), Steve Bette (World Wine Taster of the Year, sommelier), Andy De Brouwer (World Wine Taster of the Year 2011, sommelier), Eric Boschman (Beste sommelier van België), William Wouters (Pazzo, sommelier, voorzitter Belg. Sommeliersvereniging)…
Numéro de l'annonce: m1420208284