VBTL 5 - VVKSO - LW 4 - Leerboek analyse 2€ 32,40
Gezondheid uit de keuken 9789020250442
€ 6,70
Envoi
Envoi pour € 2,95
21depuis 28 nov.. '23, 17:19
Caractéristiques
AuteurGuido Fisch
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789020250442
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Gezondheid uit de keuken
Auteur: Guido Fisch
ISBN: 9789020250442
Conditie: Redelijk
Gezondheid uit de keuken is een boek van Fisch
Vanuit zijn acupunctuurpraktijk volgt de auteur de Oosterse opvatting dat het de kleuren, geuren en smaken zijn, die, mits harmonisch toegepast, de verschillende energiebanen activeren. Wortels, stengels, bladeren en scheurten, worden gemengd, opdat alle delen van de plant in de spijsbrij aanwezig zijn. Als een gerecht van nature koud is (yin), zoalsa tomaat en pompoen, voegt men er verwarmende kruiden (yang) aan toe, bijvoorbeeld gember, selderij, Spaanse peper. Daarmee brengt men de maaltijd in evenwicht en bevordert de vertering ervan.
De auteur geeft aan welke factoren elkaar ondersteunen en welke tegen elkaar werken; hij geeft ons maatstaven aan de hand waarvan we zelf kunnen bepalen welke eigenschappen een bepaald voedingsmiddel heeft; hij leert ons letten op de vorm, kleur, geur, hardheid, groeiwijze.
ER is een indeling voor yin- en yangvoedingsmiddelen gemaakt, aanbevelingen voor verschillende dranken, o.a. kalmerende en stimulerende. Tenslotte is nog een overzichtelijk diagram toegevoegd waarin men kan lezen swelke kleuren, geueren en smalken op welke organen werken.
Titel: Gezondheid uit de keuken
Auteur: Guido Fisch
ISBN: 9789020250442
Conditie: Redelijk
Gezondheid uit de keuken is een boek van Fisch
Vanuit zijn acupunctuurpraktijk volgt de auteur de Oosterse opvatting dat het de kleuren, geuren en smaken zijn, die, mits harmonisch toegepast, de verschillende energiebanen activeren. Wortels, stengels, bladeren en scheurten, worden gemengd, opdat alle delen van de plant in de spijsbrij aanwezig zijn. Als een gerecht van nature koud is (yin), zoalsa tomaat en pompoen, voegt men er verwarmende kruiden (yang) aan toe, bijvoorbeeld gember, selderij, Spaanse peper. Daarmee brengt men de maaltijd in evenwicht en bevordert de vertering ervan.
De auteur geeft aan welke factoren elkaar ondersteunen en welke tegen elkaar werken; hij geeft ons maatstaven aan de hand waarvan we zelf kunnen bepalen welke eigenschappen een bepaald voedingsmiddel heeft; hij leert ons letten op de vorm, kleur, geur, hardheid, groeiwijze.
ER is een indeling voor yin- en yangvoedingsmiddelen gemaakt, aanbevelingen voor verschillende dranken, o.a. kalmerende en stimulerende. Tenslotte is nog een overzichtelijk diagram toegevoegd waarin men kan lezen swelke kleuren, geueren en smalken op welke organen werken.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a135421828
Mots-clés populaires
Livres Autre dans Livressoumagne in Livreslivre à donner in Livresantigone in Livrespapieren in Livressante in Livresseraing in Livresilse nackaerts in Livresmarabout flash in LivresLangue | Langues Autre dans Livreslivres infirmiers dans Livreslivres d'occasion bruxelleslivres à donnervendre ses livres belgiquelivres nos gloires dans Livreshonda 900 bol d'orkugoo m4 in Vélos & Vélomoteursmontre connectee samsung in Bijoux, Sacs & Beautémini telephone dans Télécomsfenetres en pvc