Caractéristiques

État
Utilisé
Année (orig.)
2015
Auteur
John-Gregory Smith
Type
Entrées et Soupes, Plat principal, Tapas, Snacks et Dim Sum, Gâteau, Tarte, Pâtisserie et Desserts, Autres types
Caractéristiques
Cuisine saine, Végétarien

Description

Een ode aan het beste van de Turkse keuken, vol spannende smaken en ideeën.

‘John Gregory-Smith heeft een passie voor de Turkse keuken – en dat is te merken. Dit is een rijke en uitnodigende kennismaking met de authentieke smaken van Turkije, met regionale gerechten en traditionele gerechten.’ The Bookseller

‘Een prachtige mix van moderne, regionale en traditionele Turkse gerechten – ik wil ze allemaal koken.’ Diana Henry

In Turkish Delights brengt John Gregory-Smith zijn passie voor Turkije en zijn keuken naar uw keuken. Hij viert het beste van de traditionele keuken van het land met 100 regionale gerechten, die hij elk op zijn eigen eenvoudige, moderne manier bereidt. Vergeet vette donerkebabs 's avonds laat, John biedt de Iskender kebab uit de stad Bursa in Noordwest-Turkije, gevuld met fijngesneden mals lamsvlees, hete tomaten- en knoflooksaus en yoghurt. Andere verleidelijke gerechten zijn de Ilgin Beef Kofta (rundvlees met peper en peterselie uit Centraal-Anatolië) of zijn Ottomaans geïnspireerde gevulde paprika Dolma. Met hoofdstukken over ontbijt, meze, pide en kofta, kebabs, salades, vlees, zeevruchten, groenten en desserts en drankjes staat het boek boordevol spannende smaken en inspirerende ideeën.

Op te halen in Sint-Andries, Brugge of €7 verzending.
(€5 naar een afhaalpunt)
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Sint-Michiels
vu 29x
sauvegardé 0x
Depuis 30 nov. '25
Numéro de l'annonce: m2340131048