Caractéristiques
État
Utilisé
Cuisine
Année (orig.)
2015
Auteur
John-Gregory Smith
Type
Entrées et Soupes, Plat principal, Tapas, Snacks et Dim Sum, Gâteau, Tarte, Pâtisserie et Desserts, Autres types
Caractéristiques
Cuisine saine, Végétarien
Description
Een ode aan het beste van de Turkse keuken, vol spannende smaken en ideeën.
‘John Gregory-Smith heeft een passie voor de Turkse keuken – en dat is te merken. Dit is een rijke en uitnodigende kennismaking met de authentieke smaken van Turkije, met regionale gerechten en traditionele gerechten.’ The Bookseller
‘Een prachtige mix van moderne, regionale en traditionele Turkse gerechten – ik wil ze allemaal koken.’ Diana Henry
In Turkish Delights brengt John Gregory-Smith zijn passie voor Turkije en zijn keuken naar uw keuken. Hij viert het beste van de traditionele keuken van het land met 100 regionale gerechten, die hij elk op zijn eigen eenvoudige, moderne manier bereidt. Vergeet vette donerkebabs 's avonds laat, John biedt de Iskender kebab uit de stad Bursa in Noordwest-Turkije, gevuld met fijngesneden mals lamsvlees, hete tomaten- en knoflooksaus en yoghurt. Andere verleidelijke gerechten zijn de Ilgin Beef Kofta (rundvlees met peper en peterselie uit Centraal-Anatolië) of zijn Ottomaans geïnspireerde gevulde paprika Dolma. Met hoofdstukken over ontbijt, meze, pide en kofta, kebabs, salades, vlees, zeevruchten, groenten en desserts en drankjes staat het boek boordevol spannende smaken en inspirerende ideeën.
Op te halen in Sint-Andries, Brugge of €7 verzending.
(€5 naar een afhaalpunt)
‘John Gregory-Smith heeft een passie voor de Turkse keuken – en dat is te merken. Dit is een rijke en uitnodigende kennismaking met de authentieke smaken van Turkije, met regionale gerechten en traditionele gerechten.’ The Bookseller
‘Een prachtige mix van moderne, regionale en traditionele Turkse gerechten – ik wil ze allemaal koken.’ Diana Henry
In Turkish Delights brengt John Gregory-Smith zijn passie voor Turkije en zijn keuken naar uw keuken. Hij viert het beste van de traditionele keuken van het land met 100 regionale gerechten, die hij elk op zijn eigen eenvoudige, moderne manier bereidt. Vergeet vette donerkebabs 's avonds laat, John biedt de Iskender kebab uit de stad Bursa in Noordwest-Turkije, gevuld met fijngesneden mals lamsvlees, hete tomaten- en knoflooksaus en yoghurt. Andere verleidelijke gerechten zijn de Ilgin Beef Kofta (rundvlees met peper en peterselie uit Centraal-Anatolië) of zijn Ottomaans geïnspireerde gevulde paprika Dolma. Met hoofdstukken over ontbijt, meze, pide en kofta, kebabs, salades, vlees, zeevruchten, groenten en desserts en drankjes staat het boek boordevol spannende smaken en inspirerende ideeën.
Op te halen in Sint-Andries, Brugge of €7 verzending.
(€5 naar een afhaalpunt)
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Sint-Michiels
vu 29x
sauvegardé 0x
Depuis 30 nov. '25
Numéro de l'annonce: m2340131048
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienstefan elias boekencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruytcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisinebarbecue weber dans Barbecues au charbon de boisphaeton dans Volkswagenfiddle dans Scooters | SYMpeugeot v clic dans Scooters | Peugeotzipp 404 dans Vélos Pièceste huur zeedijk augustus dans Maisons de vacances | Belgiquesm7b dans Microphoneszundapp bella dans Pièces | Oldtimers & Ancêtresstock car dans Haut-parleurs voituretrampolines berg dans Jouets | Extérieur | Trampolines