De meesterlijke keuken voor vis en zeevruchten

€ 8,00
Enlèvement ou Envoi
130depuis 8 août. '21, 16:09
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatComme neuf
CuisineEurope
Année (orig.)1992
TypeEntrées et Soupes, Plat principal

Description

Vis, schaal- en schelpdieren staan zeker niet elke dag op het menu. Toch hoeft u echt geen kenner te zijn om deze heerlijke 'vruchten uit de zee' te bereiden.
Dit boek biedt u een grondige basiskennis van zowel vis als schaal- en schelpdieren: beschrijving, kenmerken van versheid, schoonmaken, fileren van vis of openen van zeevruchten enz. Verder bevat het originele en verfijnde recepten voor zowel hoofdgerechten als koude en warme voorgerechten. Zo bereidt u zelf de meest verfijnde delicatessen. Daardoor krijgt koken meteen ook een extra dimensie: geraffineerd, feestelijk en heel gezond! Verras uw gasten met deze verrukkelijke gerechten 'uit de zee'!
Numéro de l'annonce: m1736244170