Zelf boekbinden, Karli Frigge, Annet van der Knaap€ 9,00
Van slagers en zonen
€ 40,00
Enlèvement ou Envoi
850depuis 12 août. '19, 09:51
Description
Van slagers en zonen
Auteur: Margot Vanderstraeten
Uitgever: Linkeroever Uitgevers Nv
Nederlands
2009 Hardcover, hoekjes beetje papier en kleur af
199 pagina's
Inhoud: ode aan de echte slager
Het boek Van Slagers & Zonen wil het slagersambacht in zijn volle eer en glorie herstellen. Via de verhalen en anekdotes van enkele bekende slagerszonen - Lucas Van den Eynde, Patrick Janssens, Guy Van Cauteren en Dirk Van Mechelen - neemt auteur Margot Vanderstraeten u mee terug in de tijd, toen de authentieke beenhouwerij nog een vaste waarde was in elke dorp en elke wijk. Niet zonder enige nostalgie gaat zij tevens op zoek naar slagers die ook vandaag nog hun vak met dezelfde liefde en toewijding beoefenen.
De verhalen van vroeger en nu worden afgewisseld met typische slagersrecepten (kalfsblanket, kopvlees, stoverij...), bereid door bekende Belgische chefs als Peter Goossens, Guy Van Cauteren, Geert Van Hecke, David Martin en Johan Segers.
Als toemaatje brengen bekende foodies door middel van gedichten, columns en tekeningen een huldeblijk aan het slagersberoep. Van Slagers & Zonen is knap geïllustreerd met foto's, tekeningen en grappige schetsen.
Auteur: Margot Vanderstraeten
Uitgever: Linkeroever Uitgevers Nv
Nederlands
2009 Hardcover, hoekjes beetje papier en kleur af
199 pagina's
Inhoud: ode aan de echte slager
Het boek Van Slagers & Zonen wil het slagersambacht in zijn volle eer en glorie herstellen. Via de verhalen en anekdotes van enkele bekende slagerszonen - Lucas Van den Eynde, Patrick Janssens, Guy Van Cauteren en Dirk Van Mechelen - neemt auteur Margot Vanderstraeten u mee terug in de tijd, toen de authentieke beenhouwerij nog een vaste waarde was in elke dorp en elke wijk. Niet zonder enige nostalgie gaat zij tevens op zoek naar slagers die ook vandaag nog hun vak met dezelfde liefde en toewijding beoefenen.
De verhalen van vroeger en nu worden afgewisseld met typische slagersrecepten (kalfsblanket, kopvlees, stoverij...), bereid door bekende Belgische chefs als Peter Goossens, Guy Van Cauteren, Geert Van Hecke, David Martin en Johan Segers.
Als toemaatje brengen bekende foodies door middel van gedichten, columns en tekeningen een huldeblijk aan het slagersberoep. Van Slagers & Zonen is knap geïllustreerd met foto's, tekeningen en grappige schetsen.
Numéro de l'annonce: m1444587558
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livrescaravane predomchaise bar hauteur assise 60 cm in Maison & Meublesart ceramique dans Livresfn gp dans Collectionslot tuile in Bricolage & Construction