Caractéristiques
Auteur
L. Duchene
Conditie
Zo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)
9789061139010
Jaar (oorspr.)
2003
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Bestel direct op onze website!
Titel: Le Cordon Bleu handboek voor desserts
Auteur: L. Duchene
ISBN: 9789061139010
Conditie: Als nieuw
Bevat meer dan 150 tongstrelende desserts, van pudding tot vruchtentaart en van ijs tot chocolade versnaperingen. Het Le Cordon Bleu Handboek voor desserts vormt een uniek naslagwerk voor iedere thuiskok.
De stap voor stap foto’s laten zien hoe elk dessert wordt bereid en hoe eenvoudig het is om een prachtig dessert voor elke gelegenheid te maken.
- Ruim 150 oog- en tongstrelende recepten voor verrukkelijke desserts.
- Met foto’s van chef-koks in actie, zodat het mogelijk is om thuis hetzelfde resultaat te bereiken.
- Van eenvoudig tot ingewikkeld. Dankzij de stap voor stap aanwijzingen en vele tips zijn de desserts voor iedereen na te maken.
- Nieuwe garneertechnieken en aandacht voor een prachtige presentatie worden u allemaal in dit handboek aangereikt.
Speciaal hoofdstuk basistechnieken met basisrecepten voor gebak en desserts.
De recepten uit dit handboek voor desserts vormen een weerspiegeling van de professionele aanpak van de topchefs van Le Cordon Bleu, die hen wereldberoemd hebben gemaakt.
Bestel direct op onze website!
Titel: Le Cordon Bleu handboek voor desserts
Auteur: L. Duchene
ISBN: 9789061139010
Conditie: Als nieuw
Bevat meer dan 150 tongstrelende desserts, van pudding tot vruchtentaart en van ijs tot chocolade versnaperingen. Het Le Cordon Bleu Handboek voor desserts vormt een uniek naslagwerk voor iedere thuiskok.
De stap voor stap foto’s laten zien hoe elk dessert wordt bereid en hoe eenvoudig het is om een prachtig dessert voor elke gelegenheid te maken.
- Ruim 150 oog- en tongstrelende recepten voor verrukkelijke desserts.
- Met foto’s van chef-koks in actie, zodat het mogelijk is om thuis hetzelfde resultaat te bereiken.
- Van eenvoudig tot ingewikkeld. Dankzij de stap voor stap aanwijzingen en vele tips zijn de desserts voor iedereen na te maken.
- Nieuwe garneertechnieken en aandacht voor een prachtige presentatie worden u allemaal in dit handboek aangereikt.
Speciaal hoofdstuk basistechnieken met basisrecepten voor gebak en desserts.
De recepten uit dit handboek voor desserts vormen een weerspiegeling van de professionele aanpak van de topchefs van Le Cordon Bleu, die hen wereldberoemd hebben gemaakt.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Livre dans toute la Belgique
vu 3x
sauvegardé 0x
Depuis 19 sept. '25
Numéro de l'annonce: a154562084
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruytcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisinecuisine italiennecasque modulable dans Vêtements | Casques de motooiseaux diamant dans Oiseaux | Oiseaux Autregarage collard dans Renaultrenault express dans Moteurs & Accessoiresrenault r16 dans Pneus & Jantesancienne lampe dans Éclairage extérieurauvent dans Tonnellesradiateur bain dans Chauffage & Radiateursrehausseur voiture dans Sièges autocanne a peche sensas canne dans Pêche à la ligne | Général