Caractéristiques
Auteur
Reingard Kastenhuber
Conditie
Zo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)
9789039603598
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Bestel direct op onze website!
Titel: Vis, schaal- en schelpdieren
Auteur: Reingard Kastenhuber
ISBN: 9789039603598
Conditie: Als nieuw
Vis speelt in ons voedsel een belangrijke rol. Behalve eiwit, een van de belangrijkste voedingsstoffen, bevat vis vitaminen en sporenelementen. Bovendien zijn de meeste vissoorten vetarm. Vis en schaal- en schelpdieren bederven echter snel. Daarom moet de vis die u koopt vers zijn. Zowel uit het uiterlijk als de geur kunt u veel opmaken. Het vel van de verse vis is glad en soepel en glanst van het vocht. Als u er met de vinger op drukt, mag er geen kuiltje achterblijven. De kieuwen moeten rood en glanzend zijn en dicht tegen het lichaam aan liggen. De pupillen behoren zwart, de ogen helder en licht uitpuilend te zijn - in geen geval mogen ze troebel en ingezonken zijn. De schubben moeten goed plakken en het vlees moet wit of roze zijn en een enigszins parelmoerachtige glans vertonen. Sommige vissoorten, zoals forel, hebben als ze vers zijn een slijmerig laagje, dat u beter niet kunt verwijderen. In geen geval mag u bij het kopen van vis een onaangename lucht ruiken, maar wel de geur va
Bestel direct op onze website!
Titel: Vis, schaal- en schelpdieren
Auteur: Reingard Kastenhuber
ISBN: 9789039603598
Conditie: Als nieuw
Vis speelt in ons voedsel een belangrijke rol. Behalve eiwit, een van de belangrijkste voedingsstoffen, bevat vis vitaminen en sporenelementen. Bovendien zijn de meeste vissoorten vetarm. Vis en schaal- en schelpdieren bederven echter snel. Daarom moet de vis die u koopt vers zijn. Zowel uit het uiterlijk als de geur kunt u veel opmaken. Het vel van de verse vis is glad en soepel en glanst van het vocht. Als u er met de vinger op drukt, mag er geen kuiltje achterblijven. De kieuwen moeten rood en glanzend zijn en dicht tegen het lichaam aan liggen. De pupillen behoren zwart, de ogen helder en licht uitpuilend te zijn - in geen geval mogen ze troebel en ingezonken zijn. De schubben moeten goed plakken en het vlees moet wit of roze zijn en een enigszins parelmoerachtige glans vertonen. Sommige vissoorten, zoals forel, hebben als ze vers zijn een slijmerig laagje, dat u beter niet kunt verwijderen. In geen geval mag u bij het kopen van vis een onaangename lucht ruiken, maar wel de geur va
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Livre dans toute la Belgique
vu 0x
sauvegardé 0x
Depuis 11 sept. '25
Numéro de l'annonce: a154218598
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruytcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisinecuisine italienneraptor dans Pièces | Autrefenetre ancienne dans Vitres, Châssis & Fenêtresporte boite aux lettres dans Électricité & Câblesfriac lave linge dans Lave-lingepanasonic ag dans Caméscopes numériquesjustine henin dans BDart deco femme dans Art | Sculptures & Boiselektrische fiets granville dans Vélos électriquespompe hydrophore dans Pompes à eaupostainier hutois dans Antiquités | Étain