Caractéristiques
Auteur
Annick Vansevenant
Conditie
Gelezen
Productnummer (ISBN)
9789058563484
Jaar (oorspr.)
2010
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Bestel direct op onze website!
Titel: In De Wulf
Auteur: Annick Vansevenant
ISBN: 9789058563484
Conditie: Beetje gebruikt
Culinair raffinement staat centraal in de innovatieve keuken van Kobe Desramaults. De chef van het sterrenrestaurant In De Wulf en medeoprichter van de Flemish Foodies creëert opmerkelijke gastronomische gerechten, geïnspireerd door zijn Vlaamse roots en de nabijheid van de zee. Streekproducten, schelp- en schaaldieren nemen in de keuken van Kobe een bijzondere plaats in en hij creëert er ware smaakexplosies mee. Steeds weer wil hij innoveren en een maximum aan aromas teweegbrengen. Kortom, de keuken van Kobe combineert op schitterende wijze culinaire toptechnieken met de rijke smaken van zijn geboortestreek.
In zijn eerste boek toont Kobe Desramaults ons de talrijke rijkdommen van de Westhoek. Als inleiding schildert auteur Annick Vansevenant een prachtig portret van deze streek, aan de hand van themas als de zee, de Ijzer, de Grote Oorlog, Dranouter Na een korte voorstelling van de chef en zijn restaurant brengt Kobe Desramaults een 40-tal innovatieve gerechten op basis van een of meerdere streekproducten. De recepten worden geïllustreerd met korte bijdragen over de specifieke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten of de producenten uit de streek.
Bestel direct op onze website!
Titel: In De Wulf
Auteur: Annick Vansevenant
ISBN: 9789058563484
Conditie: Beetje gebruikt
Culinair raffinement staat centraal in de innovatieve keuken van Kobe Desramaults. De chef van het sterrenrestaurant In De Wulf en medeoprichter van de Flemish Foodies creëert opmerkelijke gastronomische gerechten, geïnspireerd door zijn Vlaamse roots en de nabijheid van de zee. Streekproducten, schelp- en schaaldieren nemen in de keuken van Kobe een bijzondere plaats in en hij creëert er ware smaakexplosies mee. Steeds weer wil hij innoveren en een maximum aan aromas teweegbrengen. Kortom, de keuken van Kobe combineert op schitterende wijze culinaire toptechnieken met de rijke smaken van zijn geboortestreek.
In zijn eerste boek toont Kobe Desramaults ons de talrijke rijkdommen van de Westhoek. Als inleiding schildert auteur Annick Vansevenant een prachtig portret van deze streek, aan de hand van themas als de zee, de Ijzer, de Grote Oorlog, Dranouter Na een korte voorstelling van de chef en zijn restaurant brengt Kobe Desramaults een 40-tal innovatieve gerechten op basis van een of meerdere streekproducten. De recepten worden geïllustreerd met korte bijdragen over de specifieke eigenschappen van de gebruikte ingrediënten of de producenten uit de streek.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nl...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Livre dans toute la Belgique
vu 3x
sauvegardé 0x
Depuis 11 sept. '25
Numéro de l'annonce: a154088690
Mots-clés populaires
livre cuisine colruytla cuisine de a a zLivres de cuisinelivre de recettes de cuisinela cuisine de referencelivre cuisine ancienencyclopedie cuisinemarabout cuisinecuisine a donnerlivre cuisine colruytcuisine liegecuisine patisserielarousse cuisinecuisine italiennetracteur forestier dans Divers Autrepompe à vide dans Moteurs & Accessoiresrogneuse de souche dans Outils à mainaudi antwerpen dans Audicomptoir frigo boucherie dans Horeca | Équipement de cuisineesteve dans Instruments à corde | Guitares | Acoustiquesmercedes vario dans Autres pièces automobilesenrouleur piscine dans Accessoires de piscinestanton dj dans DJ sets & Platinesbarre toit golf variant dans Volkswagen