VBTL 5 - VVKSO - LW 4 - Leerboek analyse 2€ 32,40
Puur, lekker, vers 9789059566392
€ 4,75
Envoi
Envoi pour € 2,95
10depuis 9 mars. '24, 06:22
Caractéristiques
AuteurTess Ward
ConditieGelezen
Productnummer (ISBN)9789059566392
Description
BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.
Titel: Puur, lekker, vers
Auteur: Tess Ward
ISBN: 9789059566392
Conditie: Goed
De verrassende kracht van onbewerkt eten.
Frisse, eenvoudige recepten voor meer energie en levenslust.
'Puur, lekker, vers' helpt je manier van leven veranderen. Door voedzamer en eenvoudiger te eten herstelt je lichaam sneller en keert het terug naar zijn zuivere staat. De sobere benadering van eten in dit boek geeft meer energie, helpt gewicht te verliezen en het lichaam te reinigen. 'Puur, lekker, vers' is onderverdeeld naar de thema's Puur, Rauw, Sober, Minimaal, Onopgesmukt, Natuurlijk en Detox en is voorzien van 60 heerlijke en eigentijdse recepten als Rode biet quinoa-muesli, Rauwe loempia met pindadipsaus en Groene bloemkool-couscous.
Tess Ward is foodblogger. Ze is opgeleid aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en heeft gewerkt in de keukens van The Rivier Cottage, Harwood Arms en The Ritz. Ze is tevens receptontwikkelaar voor onder andere Heinz en Le Creuset.
Titel: Puur, lekker, vers
Auteur: Tess Ward
ISBN: 9789059566392
Conditie: Goed
De verrassende kracht van onbewerkt eten.
Frisse, eenvoudige recepten voor meer energie en levenslust.
'Puur, lekker, vers' helpt je manier van leven veranderen. Door voedzamer en eenvoudiger te eten herstelt je lichaam sneller en keert het terug naar zijn zuivere staat. De sobere benadering van eten in dit boek geeft meer energie, helpt gewicht te verliezen en het lichaam te reinigen. 'Puur, lekker, vers' is onderverdeeld naar de thema's Puur, Rauw, Sober, Minimaal, Onopgesmukt, Natuurlijk en Detox en is voorzien van 60 heerlijke en eigentijdse recepten als Rode biet quinoa-muesli, Rauwe loempia met pindadipsaus en Groene bloemkool-couscous.
Tess Ward is foodblogger. Ze is opgeleid aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en heeft gewerkt in de keukens van The Rivier Cottage, Harwood Arms en The Ritz. Ze is tevens receptontwikkelaar voor onder andere Heinz en Le Creuset.
Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:
- Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
- Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
- We checken alle boeken eigenhandig
- Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
- 30 dagen retourgarantie
Website
boekenbalie.nlNuméro de l'annonce: a137548061
Mots-clés populaires
cuisine traditionnelle de pondichéry occasionlivre cuisine colruyt in Livreslivre cuisine in Livrescuisine liege in Livrescuisine in Livresboerenbond in Livresbon appetit in Livrespascale naessens in Livresvegan in Livreswallonie in Livreslivre recettes tupperware in Livresgaston clement in Livreslivres anciens in Livrespatisserie in Livrestupperware in Livrespioneer ts in Autos : Diverstapis de sol mini dans Autos : Pièces & Accessoiressmeedijzer tafeltjebeeldje naaktfysic telefoon