Aragoniet Roos Nr 47 - 83 gram

€ 14,99
Envoi
70depuis 5 nov.. '23, 17:08
Partager via
ou

Description

Roos / cluster ruwe Aragoniet met een gewicht van 83 gram - Herkomst Marokko - Argoniet geeft aarding, helpt om stagnatie in een spiritueel proces te overwinnen/doorbreken.


Aragoniet Roos Nr 47 - 83 gram - Herkomst Marokko


Roos / cluster ruwe Aragoniet met een gewicht van 15 gram - Herkomst Marokko


Gewicht ca: 83.5  gram  - Formaat ca: 5,58 x 4,12 x 3,66 cm


Could not load //orbitvu.co/share/2itcxwTEYzjdicLhH74p5Q/6034241/360/iframe?width=auto&height=auto&content2=yes&partial_load=yes

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/aragoniet/)Aragoniet

Aragoniet is een zeldzaam soort kalksteen dat voorkomt in vele kleuren, waaronder wit, geel, goud, grijswit, roze, licht violet, blauw, groen, oranje, rood, bruingroen en bruin. Het is genoemd naar de plaats Molina de Aragón in Spanje waar het voor het eerst werd gevonden. Aragoniet is een veelzijdige steen die zowel fysieke als spirituele voordelen kan bieden.

Aarding en spirituele betekenis

Aragoniet is bijzonder goed voor de onderste chakra's en kan helpen bij het bereiken van aarding en stabiliteit. Het kan ook helpen om stagnatie in een spiritueel proces te overwinnen en door te breken. Daarnaast kan het een effectief middel zijn tegen aardstralen en kan het helpen bij het helen van kwesties uit vorige levens en de kindertijd.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/aragoniet/) Kristallen en verschijningsvormen

Aragoniet komt voor in verschillende verschijningsvormen, waaronder hexagonale zuilvormige kristallen die vaak zijn gekoppeld en ruwe aragoniet op moedergesteente. De aragonietsterren zijn bijzonder indrukwekkend en hebben vaak een mooie glans.


Aragoniet -  Aarding, Stabiliteit en Innerlijke rust (https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/aragoniet/)

Naast de spirituele betekenis kan aragoniet ook fysieke voordelen bieden. Het bevordert de opname van calcium, wat nuttig kan zijn bij de behandeling van skeletale aandoeningen zoals artritis en osteoporose. Het kan ook helpen bij het verlichten van spijsverteringsproblemen en huidaandoeningen.


Al met al is aragoniet een waardevolle steen voor diegenen die op zoek zijn naar aarding, stabiliteit en innerlijke rust, zowel op spiritueel als fysiek niveau.

 

Aragonite Star Cluster  zijn hexagonale zuilvormige kristallen die vaak zijn gekoppeld. Deze steen is bijzonder goed voor de onderste chakra's,  Aragoniet geeft aarding, helpt om stagnatie in een spiritueel proces te overwinnen/doorbreken. Deze steen is ook bijzonder effectief tegen aardstralen.  Goede healer op het gebied van vorige levens en kwesties uit de kindertijd.

Numéro de l'annonce: a134843019