Groene Aventurijn Donut hanger Nr 17 - Ø 3 cm

€ 6,99
Envoi
101depuis 8 sept.. '23, 21:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Groene Aventurijn Donut hanger Nr 17 - Ø 3 cm - incl waxkoord - Aventurijn zorgt voor voorspoed. Is een goede inzicht gevende steen , bevordert mededogen en inlevingsvermogen.


Groene Aventurijn Donut hanger Nr 17 - Ø 3 cm

Gewicht ca: 7 gram - Formaat ca: Ø 2.99 cm


incl. zwart waxkoord 1,2 mtr. ( Andere kleuren kunt u meebestellen zie sieraden / hangers - waxkoorden. (https://webshop-danielleforrer.nl/sieraden-hangers/waxkoorden/)


Aventurijn betekenis en werking

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/aventurijn/)Aventurijn: Een veelzijdige steen met spirituele betekenis

Aventurijn is een mineraal dat bekend staat om zijn esthetische, spirituele en energetische eigenschappen. Het wordt vaak gebruikt als decoratief element in sieraden en beeldhouwwerk, maar het heeft ook een diepere betekenis voor veel mensen.

Voorspoed en Inzicht met Aventurijn

Aventurijn wordt beschouwd als een steen van voorspoed, die positieve energieën aantrekt en negatieve energieën afweert. Het bevordert mededogen en inlevingsvermogen en versterkt leiderschapskwaliteiten en besluitvaardigheid. Het is ook een goede inzicht gevende steen die kan helpen bij het ontwikkelen van creativiteit en het bevorderen van een gevoel van avontuur en exploratie.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/aventurijn/)Verbinding tussen intellectueel en emotioneel lichaam

Een belangrijke eigenschap van aventurijn is dat het zorgt voor een sterke connectie tussen het intellectuele en emotionele lichaam. Dit kan helpen om angst en stress te verminderen en een gevoel van innerlijke vrede te bevorderen.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/aventurijn/)Kleuren en toepassingen van Aventurijn

Aventurijn komt in vele kleuren voor, waaronder groen, rood en geel. Rode aventurijn (https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/rode+aventurijn/) werkt specifiek op de innerlijke kracht en is een goede vitaliserende en activerende steen. Gele aventurijn (https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/Gele+aventurijn/) is zeer geschikt voor de onderste chakra's. Groene aventurijn (https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/Groene+aventurijn/) is een goede balans brenger en kan helpen bij stress, migraine en onrustige slaappatronen.


(https://www.webshop-danielleforrer.nl/kristallen-schedels/aventurijn/)Kortom, aventurijn is een veelzijdige steen met zowel esthetische als spirituele en fysieke voordelen. Of je nu op zoek bent naar meer geluk en welvaart, communicatievaardigheden wilt verbeteren, innerlijke kracht wilt versterken of de gezondheid van je lichaam wilt verbeteren, aventurijn kan een waardevolle aanvulling zijn op je leven.Numéro de l'annonce: a131042001