Golden Healer Limoniet kwarts Sculptuur Nr 17 - 495 gram

€ 44,99
Envoi
70depuis 20 août. '23, 17:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Golden Healer Limoniet kwarts Sculptuur Nr 17 - 495 gram Limoniet kwarts / Golden healer healt op een zachte wijze, en brengt de chakra's in balans.


Golden Healer Limoniet kwarts Sculptuur Nr 17 - 495 gram

Golden healer / limonietkwarts sculptuur gewicht 495 gram herkomst is Madagaskar


Gewicht ca: 495 gram - Formaat ca: 10,32 x 8,03 x 4,06 cm


Could not load //orbitvu.co/share/NoDmtwPzfjp37H6CGwobm4/5941166/360/iframe?width=auto&height=auto&content2=yes&partial_load=yes

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/search/golden+healer/)Golden Healer: de prachtige steen met fantastische werking

Golden Healer is een prachtige steen die wordt gevormd door de combinatie van helder kwarts en limoniet. Het heeft een gouden glans en wordt vaak gebruikt in de kristalhealingwereld vanwege zijn helende eigenschappen en spirituele betekenis. Er zijn twee varianten van Golden Healer: Hematoïde kwarts en Limonietkwarts. Beide varianten hebben hun eigen specifieke eigenschappen en voordelen.

Hematoïde kwarts (Rode Golden Healer)

Hematoïde kwarts, ook wel Rode Golden Healer genoemd, heeft een roodbruine kleur en bevat kleine deeltjes hematiet. Het heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en helpt bij psychische onrust en slapeloosheid. Het brengt alle chakra's in balans en zorgt voor een versnelde afvoer van afvalstoffen en energetische resten die niet meer nodig zijn.


Limonietkwarts (Gele Golden Healer)

Limonietkwarts, ook wel Gele Golden Healer genoemd, heeft een gele kleur en bevat kleine deeltjes limoniet. Het versterkt onze levenskracht en vitaliteit, waardoor we ons meer energiek en optimistisch voelen. Het staat bekend als een zeer krachtig helend kristal en wordt vaak gebruikt om fysieke, emotionele en spirituele genezing te bevorderen. Op spiritueel niveau wordt het geassocieerd met de zonnevlecht chakra en kan het ons helpen onze innerlijke kracht en zelfvertrouwen te vergroten.

De kracht van Golden Healer

Golden Healer is een prachtige steen met krachtige helende eigenschappen en een diepe spirituele betekenis. Het kan ons helpen om ons te verbinden met onze innerlijke kracht en ons te leiden op ons spirituele pad. Of je nu kiest voor de Hematoïde kwarts of Limonietkwarts, beide varianten hebben hun eigen specifieke eigenschappen en voordelen die bijdragen aan een gezonde en gebalanceerde geest en lichaam.

Numéro de l'annonce: a128795747