Celestien Cluster Nr 78 - 331 gram - Madagaskar

€ 46,99
Envoi
160depuis 7 juill.. '23, 17:08
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Ruwe cluster Celestien (Celestiet ) herkomst is Madagaskar . Celestien heeft een zeer krachtige en positieve werking. Het resoneert heel hoog en nodigt je uit om een hoge kosmische verbinding aan te gaan


Celestien Cluster Nr 78 - 331 gram - Madagaskar

Celestien trekt voorspoed en geluk aan, schept balans, harmonie en zachtheid.


Gewicht ca:  331 gram - Formaat ca: 9,79 x 5,70 x 4,95 cm


Could not load //orbitvu.co/share/sotRnKsNNHsBk7E4RjWvJV/5894661/360/iframe?width=auto&height=auto&content2=yes&partial_load=yes


 

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/celestien/) Celestien ( Celestiet ) -  'Engelensteen'

Celestien, ook bekend als celestiet of engelensteen, is een mineraal dat wordt gebruikt voor spirituele doeleinden vanwege zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen. De steen wordt vaak gevonden in de kleuren blauw, wit, grijs of geel en kan worden gebruikt voor meditatie, het bevorderen van innerlijke rust en het verbeteren van communicatievaardigheden.

(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/celestien/) De werking van Celestien -  'Engelensteen'

Celestien heeft een zeer krachtige en positieve werking. Het resoneert heel hoog en nodigt je uit om een hoge kosmische verbinding aan te gaan, zodat je in verbinding staat en gevoed wordt met licht en liefde. Dit brengt sereniteit, vertrouwen, ontspanning en innerlijke rust met zich mee. Het is ook de trilling van het rijk der engelen.


Celestien trekt voorspoed en geluk aan, schept balans, harmonie en zachtheid. Daarbij ondersteunt Celestien ook de communicatie, helpt bij het oplossen van conflicten en onthult de waarheid.

Celestien - Het engelenrijk openen (https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-a-c/celestien/)

Volgens de spirituele betekenis staat celestien bekend als de "engelensteen" vanwege zijn vermogen om de energieën van de engelenrijk te openen en te versterken. Het kan helpen bij het versterken van de communicatie met engelen en andere spirituele gidsen en kan helpen bij het verkrijgen van een dieper begrip van spirituele kwesties.

Celestien ( Celestiet ) - Voedend en Ondersteunend

Celestien is een fantastisch kristal om bij te mediteren of in een ruimte te plaatsen om deze te zuiveren en te vullen met positieve energie. In de slaapkamer geplaatst helpt Celestien je om je dromen te herinneren. Voor het keelchakra, voorhoofdchakra en kruinchakra werkt Celestien heel voedend en ondersteunend.

Celestien ( Celestiet ) en teveel zonlicht

Het is goed om te weten dat Celestien verbleekt als het bloot wordt gesteld aan fel (zon)licht. Houd hier dus rekening mee bij het gebruik en opslaan van deze steen.


 
Numéro de l'annonce: a127540213