Roze Maansteen sculptuur Nr 21 - 498 gram - Madagaskar

€ 41,99
Envoi
50depuis 7 mai. '23, 17:09
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Roze Maansteen sculptuur Nr 21 - 498 gram - Madagaskar - Roze maansteen maakt creatief en kan helpen jezelf meer te leren waarderen ‘echt van jezelf te houden’


Roze Maansteen sculptuur Nr 21 - 498 gram - Madagaskar

Roze Maansteen sculptuur Nr 21 - 498 gram - Madagaskar - Roze maansteen maakt creatief en kan helpen jezelf meer te leren waarderen ‘echt van jezelf te houden’


Gewicht ca: 498.5 gram - Formaat ca: 10,88 x 7,55 x 4,35 cm


Could not load //orbitvu.co/share/2P8mCL5dBkdmHEuRv5ZULK/5825749/360/iframe?width=auto&height=auto&content2=yes&partial_load=yes


Roze Maansteen
Roze Maansteen is een prachtige edelsteen die wordt gewaardeerd om zijn zachte roze kleur en de glinsterende lichteffecten die hij produceert. Het is een variant van maansteen, een mineraal dat voornamelijk bestaat uit kalium, aluminium, silicium, zuurstof en water. Roze maansteen wordt vaak gebruikt in sieraden en decoratieve objecten vanwege zijn mooie uiterlijk en spirituele betekenis.


(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-o-r/roze-maansteen/)

Werking van Roze Maansteen

Roze maansteen staat bekend om zijn kalmerende en rustgevende werking op het lichaam en de geest. Het wordt vaak gebruikt als een steen van emotionele genezing en kan helpen bij het bevorderen van rust, vrede en kalmte. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en stress en het verbeteren van de algehele stemming.

Om de verbinding tussen moeder en kind te versterken

Roze maansteen wordt ook geassocieerd met de vrouwelijke energie en kan helpen bij het ondersteunen van de hormonale balans en het bevorderen van vruchtbaarheid. Het wordt vaak gebruikt tijdens de zwangerschap en de bevalling om de verbinding tussen moeder en kind te versterken en de gezondheid van de baby te bevorderen.

Spirituele betekenis van Roze Maansteen

Roze maansteen wordt vaak geassocieerd met de maan en wordt beschouwd als een steen van intuïtie en spirituele groei. Het kan helpen bij het openen van de geest voor nieuwe ervaringen en kan helpen bij het bevorderen van helderziendheid en andere paranormale vermogens.


(https://www.webshop-danielleforrer.nl/edelstenen/edelsteen-soorten-o-r/roze-maansteen/)Roze maansteen wordt ook geassocieerd met de hartchakra en kan helpen bij het bevorderen van liefde en mededogen. Het kan helpen bij het openen van het hart voor anderen en kan helpen bij het verbeteren van relaties en het bevorderen van vergeving.


Roze maansteen wordt vaak gebruikt tijdens meditatie en kan helpen bij het bevorderen van een diepere verbinding met het hogere zelf en de spirituele wereld. Het kan helpen bij het bevorderen van innerlijke rust en het verminderen van afleidingen tijdens meditatiesessies.


Kortom, roze maansteen is een prachtige edelsteen die niet alleen mooi is om te zien, maar ook een diep spirituele betekenis heeft. Het kan helpen bij het bevorderen van emotionele genezing, spirituele groei en het bevorderen van liefde en mededogen. Als u op zoek bent naar een steen die u kan helpen bij het verbeteren van uw algehele welzijn en spirituele groei, dan is roze maansteen zeker het overwegen waard.


 
Numéro de l'annonce: a124468517