Tudor Oysterdate Chronograph 79280

€ 4.299,95
Envoi
412depuis 1 janv.. '24, 07:07
Partager via
ou

Description

No Box & No Papers

Tudor Prince Date Chronograph, en wat voor een! Wanneer je in een oogwenk kijkt zou je maar zo een Rolex Daytona kunnen zien. Toch is dit een Tudor Prince Date Chronograaf met referentienummer 79280 uit het jaar 2002. Dè ‘Daytona’ van het Rolex dochtermerk Tudor en wat een fantastisch horloge! Als je net als ons een Rolex Daytona best kan waarderen maar geen €20.000,- kan (of wil) betalen dan is dit hèt juiste alternatief. We waren direct verliefd, wat een mooie strakke lijnen, afwerking en prachtige wijzerplaat/wijzers in smetteloze conditie.

Prachtig, sportief, semi-vintage (ondertussen 20 jaar oud) en in top conditie! Prettige 40mm kast met een zwarte ‘reverse panda’ wijzerplaat, verwijzend naar de witte chronograaf registers welke een prachtig concentrisch reliëf hebben. Drie geschroefde kronen, een stalen bezel met tachymetre schaal. Alles Fris, scherp, we zien de originele afwerking op de lugs (kastpoten) en de bezel verkeerd in een uitzonderlijk mooie staat. Alles is prima bewaard gebleven in de afgelopen 21 jaar maar uiteraard zijn er ook wel wat lichte (reguliere) draagsporen te zien.

Dit is een vrij zeldzame uitvoering met de juiste kenmerken; Brushed lugs, originele luminova wijzers/wijzerplaat en non-Tiger uitvoering (latere modellen hadden een verwijzing naar Tiger Woods op de wijzerplaat) waar niet iedereen mee gezien wil worden.

Het Swiss Made automatische Tudor chronograaf uurwerk loopt werkelijk als nieuw met gangwaarden die niet misstaan wanneer het rechtstreeks uit de fabriek zou komen. De amplitude bedraagt rond de 290 graden en met 2 sec./24u afwijking is dit een zeer accuraat top grade uurwerk.

De Tudor stalen band verkeerd in een zeer goede staat en past polsen tot circa 17,5cm polsen. Helaas zijn er geen extra schakels beschikbaar maar indien gewenst kunnen we een prachtige leder/rubber band naar wens erbij leveren.

Wordt geleverd inclusief luxe Juweelwinkel box, garantierapport en 1 jaar garantie.


Horlogekast
Glas: Sapphire Crystal
Diameter: 40
Afmeting X: 40
Afmeting Y: 40
Lug Breedte: 22

Uurwerk
Merk: Tudor
Kaliber: ETA 7750-1
Jewelen: 25
Reserve: 40
Frequentie: 28800

Band
Materiaal: Stainless Steel
Sluiting: Deployant

Montro's Garantie
• Geautoriseerde verkopers & pre-owned horloge experts
• 100% authentieke pre-owned horloges
• Veilige betalingen
• Gratis verzekerde verzending en gemakkelijk retourneren
• 12 maanden garantie
• Alle horloges zijn altijd op voorraad
Numéro de l'annonce: a136250291