WileyX zonnebril/visbril - NASH Gepolariseerd EFTTEX

€ 159,00
Enlèvement ou Envoi
€ 8,99
2612depuis 3 nov.. '20, 11:57
Partager via
ou

Caractéristiques

KleurOverige kleuren
TypeZonnebril op sterkte
ConditieNieuw
MerkOverige merken

Description

Deze Wiley X NASH met groene gepolariseerde met een platinum flash spiegel glazen is het prijswinnende model op de Europese EFTTEX fishing tackle trade show 2018-2019 (3e grootste visbeurs ter wereld in Amsterdam Europa). Hier zijn wij natuurlijk super trots op. Het is dan ook een super mooie stevige veilige zonnebril / visbril /voor iedereen die er goed uit wil zien én optimale oog bescherming wil hebben. De Wiley X NASH met gepolariseerde glazen heeft een stijlvol strak en licht frame met een anti-slip rubberen stukje voor de neus en de slaap.


De zonnenbril zit comfortabel en stevig, in wat voor situatie je ook zit. De Wiley X NASH beschermd je ogen tegen alles, van insecten, vishaakjes tot opspringende kiezelsteentjes, ook bij hoge snelheden. Door de gepolariseerde glazen heb je een stuk beter zicht en zorgt er voor dat je ogen comfortabel en uitgerust aanvoelen. Ook zullen de meeste dragers van deze WileyX-bril ervaren dat het zicht overdag helderder van kwaliteit is en zorgen dat je minder snel wordt verblind door de zon. Dit komt door het materiaal dat is gebruik en het filter dat in de glazen zit. Hierdoor wordt het makkelijker om in het water of op de weg te kijken.


Visbril - watersportbril - zonnebril - buitensportbril

De combinatie van de platinum flash spiegel met de gepolariseerde groene glazen, zorgt ervoor dat je mooie heldere levendige kleuren zit en het groen (onkruid) in het water goed kan onderscheiden, waardoor je meer vissen kunt vangen. De 13% lichttransmissie zorgt ervoor dat je niet snel wordt verblind door de zon en het spiegelende wateropperlvlak, zonder dat de kleuren vervormen. Hierdoor kun je veel rustiger op en in het water kijken, waardoor je beter ziet waar de vissen zijn en raken je ogen minder snel vermoeid, omdat je minder hoeft te 'turen' in het water. De WileyX NASH zonnebril/visbril heeft natuurlijk ook de geavanceerde filter-8 polarisatie, voor superieure verblindingsbeperkende prestaties, zodat jij als visser beter het water kunt 'lezen'. De glazen zijn voorzien van een anti-reflecterende coating. Daarnaast is de visbril ook voorzien van een speciale harde coating, waardoor hij minder krast en beschadigd. En niet geheel onbelangrijk als je gaat vissen: de bril heeft een waterafstotende coating (hydrofobe coating). Deze laat het water als het ware 'wegglijden' in plaats van op de lens te blijven plakken.


De Wiley X NASH is licht van gewicht, maar super robuurt en door het Kryptek Attitude camouflage montuur val je minder op en heb je een uitstekend zicht, waardoor je optimaal kunt vissen. De WX WileyX NASH Kryptek Attitude Camoufage montuur is geïnspireerd op de artilleriecamouflagenetten. Daarnaast is de bril ook uitermate geschikt om gewoon als zonnebril te gebruiken of als je bijvoorbeeld een andere buitensport beoefend. Deze bril is dan ook bij uitstek geschikt voor mensen die veel op het water zitten (watersporters). Of gewoon omdat je hem mooi vindt.


De bril wordt compleet geleverd met opberg etui, schoonmaakdoekje en elastische hoodband. Deze bril is uiteraard ook op sterkte verkrijgbaar. Lees voor meer info het stukje onderaan deze pagina.


Waarom een gepolariseerde bril kopen?

Gepolariseerde glazen bieden een aanzienlijk beter zicht dan niet gepolariseerde glazen. Dit komt omdat gepolariseerde glazen gereflecteerd licht filteren, waardoor alleen het directe licht te zien is. Dit is een beetje een technisch verhaal, maar het komt er uiteindelijk op neer dat het zicht rustiger en duidelijker wordt dan wanneer je een bril/zonnebril draagt zonder gepolariseerde glazen. Ook bij het vallen van de schemering levert een gepolariseerde Wiley-X zonnebril een beter en scherper beeld dan een normale zonnebril. Voordelen van een gepolariseerde zonnebril zijn dat de schittering van het zonlicht op het wegdek of andere auto’s wordt weggenomen, waardoor je niet meer wordt verblind.Indien u een offerte voor deze zonnebril op sterkte wenst te ontvangen kunt u ons een email sturen naar info@wileyx-shop.nl met hierin:
 • het type bril + de artikelcode ( WX.... ).
 • de gewenste sterkte (linker- en/of rechteroog)
 • indien van toepassing de cylindersterktes (linker- en/of rechteroog)
 • alle overige relevante informatie (bijvoorbeeld asstanden enz.).
 • de gewenste kleur van de lenzen (indien er meerderen mogelijkheden zijn.)


Specificaties:
 • Opbergdoosje inbegrepen
 • Elastisch bandje inbegrepen
 • Inclusief microfiber schoonmaakdoekje
 • Gespiegeld glas
 • Lichtdoorlatendheid 10%
 • US ANSI Test geslaagd
 • CE gecertificeerd
 • Shatterproof Selenite™ Polycarbonate glazen die voldoen aan ANSI Z87.1-2010 High Velocity and High Mass Impact Standards
 • US Federal OSHA 1910.133(b)(1)(1) Standards gecertificeerd
 • T-Shell™ Lens Coating voor krasbestendigheid in extreme situaties
 • 100% UV-A en UV-B beschermend
 • Lengte pootjes 125 mm
 • Breedte neusbrug 15 mm
 • Breedte lens 64 mm
 • Past op hoofdmaat M en L
 • Bril op sterkte mogelijk vanaf -4.50 tot +4.25 (indicatief), afwijkingen naar boven en beneden zijn mogelijk, afhankelijk van o.a. asstanden, cylinder enz.)Voor meer informatie en andere modellen zien we je graag op de wileyx-shop website

Numéro de l'annonce: a68452718