Atomex Motorspoeling 250ml

€ 19,49
Enlèvement ou Envoi
Envoi pour € 6,95
20depuis 25 mai. '23, 14:18
Partager via
ou

Description

Productbeschrijving
Atomex Motorspoeling 250ml

Als u olie gaat verversen zonder dat u het motoroliesysteem eerst grondig reinigt, betekent dat in feite dat u nieuwe schone motorolie toevoegt aan een vervuilde motor. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit en levensduur van de nieuwe olie sterk wordt verkort. Daarom is het heel belangrijk om bij elke olieverversing eerst het motoroliesysteem te reinigen met Atomex Motorspoeling. Als u ook nog olie gebruikt van een slechte of lage kwaliteit, of veel kilometers onder zware omstandigheden aflegt*, zullen de zuigerveren sneller verkolen en worden ze ook minder soepel. Een gevolg hiervan is dat het olieverbruik, vermogensverlies en rookontwikkeling kan veroorzaken. De Atomex Motorspoeling verwijdert alle verontreinigingen uit uw motoroliesysteem zeer grondig en veilig. De XADO Revitalizant, die extra is toegevoegd aan dit product, zorgt voor een extra beschermende keramische metalen laag op de wrijvingsvlakken.
* Denk bijvoorbeeld aan dagelijkse korte ritten, rijden in de stad, het gebruik van het start-stopsysteem, veel filerijden en oververhitting van de motor. Atomex Motorspoeling:
• Reinigt het inwendige van de motor op een snelle en eenvoudige wijze
• Verwijdert afzettingen, zoals koolstof en hars, van de zuigerveren, en zorgt voor een betere compressie
• Verlengt de levensduur van de nieuwe motorolie. Verbetert de oliecirculatie
• Reinigt het carterventilatiesysteem
• Maakt hydraulische klepstoters weer open
• Is geschikt voor benzine- , LPG- en dieselmotoren en speciaal getest voor turbomotoren Extra in de ATOMEX Motorspoeling:
Is de toevoeging van Xado Revitalizant. Hierdoor ontstaat tijdens het spoelen van het motoroliesysteem direct een anti-slijtage laag op de wrijvingsvlakken en zorgt hierdoor dus direct voor een extra bescherming tegen slijtage en een langere levensduur. Dit maakt Atomex Motorspoeling tot één van de beste producten welke verkrijgbaar zijn voor het reinigen van het motoroliesysteem. Gebruik:
• Warm de motor op, zet de motor uit en giet het mengsel in de olievulopening.
• Bij ernstige verontreiniging van de motor, voor een grondige reiniging van het oliesysteem en voor het verwijderen van koolstof van ringen: rijdt na het toevoegen 150 tot 200 kilometer.
• Bij regelmatig gebruik: laat de motor 10 tot 15 minuten stationair draaien of rijdt 20 kilometer.
Let op:
Atomex Motorspoeling is geschikt voor alle soorten motorolie en is veilig voor turbomotoren.

Numéro de l'annonce: a125271027