Rookkast | RVS | Elektrisch | 1.6kW (230V) |HENDI€ 289,00
Elektrische Rookkamer | Voor Voeding | 1 VerdiepingDiamond
€ 609,00
Envoi
821depuis 14 mai. '20, 19:23
Caractéristiques
StaatNieuw in verpakking
Description
- Verwarmingspin met timer om de verbranding van het zaagsel automatisch aan te steken
- Geleverd met 500 g eikenzaagsel (eerste kwaliteit).
- Model uitgerust met een bakrooster : 400x600 mm.
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.
ADVANTAGE
Waarom koud roken ? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen : zouten, drogen en roken. De laatste stap doet men koud om water te elimineren, zonder het product uit te drogen of het te laten korsten. De rook wordt verwekt door trage verbranding van eikenzaagsel (noodzakelijk om een unieke smaak en geur te bekomen) en afgekoeld in het toestel om een homogeen gerookt product te bekomen. Rook uw vissen (zalm, forel, paling, haring,...), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,...), vlees (eend, filet mignon,...), charcuterie (worst, spek, hesp,...) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het u 3 maal goedkoper uit om uw zalm zelf te roken in plaats van gerookte zalm te kopen, bovendien met de extra toets "huisgemaakt" dat heel het verschil maakt. En u kan aan uw klanten een volledige traceerbaarheid van de producten garanderen.
Elektrische aansluiting 230V
Frequentie 50-60 Hz
Inhoud m3 0.8
250W
Afmeting 715x415x230(h)mm
v.a.24 uur levertijd
100% Garantie
Altijd de laagste prijs
Gratis offerte check
100.000+ producten
De beste merken
Professioneel advies
De beste service van de Benelux
Betaal achteraf
Betaal in 3 termijnen ZONDER RENTE
Betaal in tot 36 termijnen. Let op, geld lenen kost geld
Heeft u vragen over het product of uw bestelling. Neem contact op via:
- Geleverd met 500 g eikenzaagsel (eerste kwaliteit).
- Model uitgerust met een bakrooster : 400x600 mm.
- Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen.
ADVANTAGE
Waarom koud roken ? Op een correcte manier roken zoals de professionelen het doen, bestaat uit 3 stappen : zouten, drogen en roken. De laatste stap doet men koud om water te elimineren, zonder het product uit te drogen of het te laten korsten. De rook wordt verwekt door trage verbranding van eikenzaagsel (noodzakelijk om een unieke smaak en geur te bekomen) en afgekoeld in het toestel om een homogeen gerookt product te bekomen. Rook uw vissen (zalm, forel, paling, haring,...), zeevruchten (kreeft, langoustine, Sint-Jacobsschelpen,...), vlees (eend, filet mignon,...), charcuterie (worst, spek, hesp,...) aan een heel economische prijs! Voor zalm bijvoorbeeld, komt het u 3 maal goedkoper uit om uw zalm zelf te roken in plaats van gerookte zalm te kopen, bovendien met de extra toets "huisgemaakt" dat heel het verschil maakt. En u kan aan uw klanten een volledige traceerbaarheid van de producten garanderen.
Elektrische aansluiting 230V
Frequentie 50-60 Hz
Inhoud m3 0.8
250W
Afmeting 715x415x230(h)mm
v.a.24 uur levertijd
100% Garantie
Altijd de laagste prijs
Gratis offerte check
100.000+ producten
De beste merken
Professioneel advies
De beste service van de Benelux
Betaal achteraf
Betaal in 3 termijnen ZONDER RENTE
Betaal in tot 36 termijnen. Let op, geld lenen kost geld
Heeft u vragen over het product of uw bestelling. Neem contact op via:
info@horecagemak.nl of chat met ons via www.horecagemak.nl
+31 (0)85 0606072
Numéro de l'annonce: a65593142
Mots-clés populaires
materiel horeca occasionmobilier horeca occasionhoreca a remettre bruxelleséquipement de cuisine dans Articles professionnelsevier horecacuisine professionnelle occasionfrigo horeca occasionterrasse horeca occasiontable horeca occasiontable inox horeca occasiontable chaise horeca occasionlave verre horecasalamandre cuisine occasionbanquette horecamatériel horeca occasion anderlechtfoodtruck dans Caravanes & Campingnoel dans Diverspickup chevrolet dans Autosbouteille de biere dans Collectionsparasol hoegaarden