LED lichtkrant display 205x40cm - Outdoor LED reclame bord

Voir description
Enlèvement ou Envoi
8074depuis 2 nov.. '18, 16:06
Partager via
ou

Description

Professionele LED lichtkrant 205cm*40cm*8cm

Het gaat hier om een professionele LED lichtkrant van zeer hoge kwaliteit met een afmeting van 205*40*8cm. Onze professionele LED lichtkranten beschikken over een fijne pixelgrootte van 7,62mm. Dit maakt het mogelijk om een zeer scherpe tekst/boodschap te realiseren en hierdoor zeer goed leesbaar is!

Doormiddel van het RS232 software programma kunt u gemakkelijk en snel uw tekst programmeren met daarbij de bijbehorende effecten en opties. Enkele opties waarover onze lichtkranten beschikken zijn tijd/temperatuur, alle lettertypes, illustraties, effecten, flash, lopend, helderheid keuze, meerdere regels, kleur etc. Het is ook mogelijk om al deze instellingen te programmeren met een draadloos toetsenbord.

Deze professionele LED lichtkrant beschikt over een groot geheugen en kan meer als 100.000 karakters opslaan, in wel 100 verschillende regels!

Het model Outdoor, beschikt over High brightness LED's. De High Brightness LEDs zorgen voor een optimale helderheid en goed leesbare boodschap op de display bij daglicht. De lichtkrant / display beschikt over een full waterproof behuizing (materiaal Aluminium).

Bijgeleverd :
- Adapter
- Software programma
- Uitgebreide handleiding (software en toetsenbord)
- Afstandbediening
- PC connector kabel

NU! GRATIS TOETSENBORD T.W.V. €. 119,95 BIJ ELKE LICHTKRANT!!

Wij bieden een zeer ruim assortiment LED lichtkranten aan, bezoek onze webshop voor meer informatie en prijzen:
Numéro de l'annonce: a18861851