Anny.x honden-harnas-hondentuig speurtuig stevig-duurzaam

Sur demande
Envoi
Envoi pour € 7,25
5372depuis 14 nov.. '21, 20:15
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw
EigenschappenHandgemaakt

DescriptionWij zijn dealer / verkooppunt van de comfortabele, functionele speurtuigen / hondentuigen/halsbanden/lijnen en tassen van Annyx
De hondentuigen zijn gepolsterd /gewatteerd en op meerdere plaatsen verstelbaar voor de juiste pasvorm.
Het annyx hondentuigje is gemaakt van duurzame, stevige materialen en functioneel in het gebruik.
* Goed passend / ergonomische pasvorm
* Y model laat de keel en schouders vrij in de beweging.
* buikband zit ver achter de voorpoten .
* wasbaar op 30 graden.
* verkrijgbaar in vele trendy kleuren.
Heeft u problemen met de maatmeting, neemt u dan aub contact op met ons, wij zijn u graag behulpzaam.Het gevoerde (volledig gevoerde) harnas is individueel aanpasbaar in de nek en borst,twee gespen zorgen voor een comfortabele pasvorm.

Het harnas is ontworpen om zich ergonomisch aan het lichaam van de hond aan te passen, waardoor een optimale trekverdeling wordt gecreëerd, die de rug van uw hond beschermt. Voorwaarde hiervoor is dat de riem alleen aan de aangewezen achterste ring is gehaakt.

De omtrekriemen in het borstgedeelte vormen een bewegingsvriendelijke afstand tot de voorpoten, dankzij de lange onderborstbrug, zodat de schouders worden gespaard.

Het hondentuig is volledig opgevuld in de kleinste stand met luchtdoorlatend schuim en dit wordt op zijn beurt omzoomd met Cordura (zeer slijtvast materiaal).De Y van het harnas moet op het borstbeen zitten voor een vrije schouder en strottenhoofd.

Tussen de borstriem en de borst van de hond moeten 2 vingers passen, dus het is niet te los, maar ook niet te strak

Dit hondentuigje van AnnyX is volledig gevoerd en is verstelbaar langs de hals en rond de borst. De band rond de borst sluit met 2 degelijke klikgespen, hierdoor kun je het tuigje eenvoudig aandoen.

Het AnnyX Y-tuigje is geschikt voor bijna iedere hond. Het tuigje is zo ontworpen dat het aan de lichaamsbouw van iedere hond aangepast kan worden. Door dit ergonomische Y-tuigje wordt de rug van de hond ontzien, omdat de druk optimaal verdeeld wordt. Dit tuigje kan ook gebruikt worden als speurtuig!
Wij gebruiken dit fijne tuigje ook tijdens de trainingen met de honden, mantrailen en nosework/detectie en als we puppies hebben.

Dankzij de beweegbare banden langs de hals en de ruime onderborst band heeft de hond veel bewegingsvrijheid. Wanneer het Y-tuigje goed afgesteld wordt, zijn de schouders vrij en zit de borstband ruim achter de voorpoten.

In de kleinste stand is de borstband volledig gevoerd met luchtdoorlatend schuimrubber, dat omwikkelt is met de stof Cordura (zeer slijtvast materiaal)

Het AnnyX hondentuigje kan in de wasmachine gewassen worden op 30°C. We raden aan om een waszak of kussensloop te gebruiken en geen wasverzachter. Slechts licht of in het geheel niet centrifugeren, niet in droger of op de verwarming leggen om te drogen!
Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk,met uw hond komen passen mag u altijd contact met ons opnemen.

Cordura is een merknaam voor diverse soorten textiel vroeger geproduceerd door Dupont en nu door INVISTA. De stoffen worden uit een Nylon 6-.6- vezels gemaakt en het algemene kenmerk is dat de stof tegen zware belastingen bestand is.
De stof wordt gebruikt voor koffers, rugzakken, schoenen en militaire kleding. Het materiaal is bestand tegen abrasieve invloeden (slijtage door schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling.
Het wordt onder andere gebruikt voor de productie van all-weather motor kleding.,

Controleer de individuele posities ook onder trekbelasting, zodat de hond niet wordt belast door het harnas wanneer aan de riem wordt getrokken. Het harnas moet zich aanpassen aan het lichaam van de hond
Numéro de l'annonce: a84572076