Hooinet Medium, 100cm x 100cm, maaswijdte 3 cm, 4,5 cm of ..

€ 32,95
185622depuis 23 oct.. '18, 16:24
Partager via
ou

Description

Hooinet voor het bijvoeren van hooi
  • Breedte 100 cm
  • Hoogte 100 cm
  • Maaswijdte 3 x 3 cm, 4,5 x 4,5 cm of 6 x 6 cm

Met sluitkoord aan de bovenkant.

Slowfeeder hooizak

Een hooinet zorgt voor minder verspilling en een betere verdeling van het hooi op de dag. Voor paarden is het erg belangrijk dat ze de gehele dag door hooi tot hun beschikking hebben. Door deze slowfeeder te gebruiken kan het paard maar kleine beetjes hooi tegelijk opeten.

Deze hooizak is verkrijgbaar in drie verschillende maaswijdtes: 3 cm, 4,5 cm en 6 cm. Hoe kleiner de maaswijdte van de voederbesparende hooizak, hoe moeilijker het hooi uit het voerbesparend hooinet gepakt kan worden door paarden en pony's. Voor sommige paarden of pony's kan maaswijdte 3 cm te klein zijn. Ze worden dan ongeduldig omdat ze het voer er niet uit krijgen. Ze kunnen dan aan het net gaan trekken, waardoor het net kan gaan scheuren. Beter is dan om een hooinet met een grotere maaswijdte te kiezen.

Deze slowfeeder is gemaakt van knooploos prolypropyleen met een dikte van 3 mm. Alle hooinetten van Nedlandic zijn van een zacht materiaal, dit in tegenstelling tot de meeste hooinetten die verkocht worden. De meeste hooinetten worden namelijk gemaakt van geknoopt nylon, wat vrij scherp kan zijn.

Let op! Het voorkomen dat een paard/pony met zijn ijzers in het hooinet blijft hangen, wees hier dus voorzichtig mee.Numéro de l'annonce: a18446167
Mots-clés populaires