Hay Bar, hooiruif, voerbak, râtelier voor in de stal.

€ 99,00
558153depuis 8 oct.. '19, 01:09
Partager via
ou

Caractéristiques

TypeStalling

Description

De Hay Bar geproduceerd in Verenigd Koninkrijk en aanbevolen door paardeneigenaren, dierenartsen en tandartsen is nu ook verkrijgbaar in België. De Hay Bar is een veilig voersysteem waarmee veel hooi tegelijk kan worden gevoerd maar vertrapping ervan wordt voorkomen. Dit heeft talloze voordelen :
• besparing in kosten : minder verlies van ruwvoer, het wordt niet meer door de stal gelopen. Dit levert dan ook een besparing op in stalstrooisel.
• besparing in tijd : je hoeft minder vaak te voeren. Als de Hay Bar volledig is gevuld doet een paard daar gemiddeld een etmaal over.
• paard kan de hele dag ruwvoer eten : hierdoor wordt koliek en ongewenst gedrag tot een minimum herleidt.
• het hooi blijft mooi en aantrekkelijk.
• gemakkelijk te vullen, ook door kinderen.
• natuurlijke houding van voedselopname : minder spierproblemen.
• stof wordt tot een minimum herleidt : verbetering van luchtwegaandoeningen.
De Hay Bar is gemaakt van duurzaam polyethyleen van sterke kwaliteit met een versterkte bovenrand. Tevens is hij roestvrij en rotvrij. Door de open constructie aan de onderkant vallen stof en afvalresten op de grond en is de Hay Bar makkelijk schoon te houden. Het ontwerp is veilig en slim en neemt beperkte hoekruimte in. Daarnaast is de Hay Bar zodanig vorm gegeven dat de paarden zich niet kunnen verwonden.
Wens jij ook je paard op een natuurlijke en efficiënte manier te voeren bestel hem dan meteen op ons e-mailadres of telefoneer naar 0475/25.25.58. Verkrijgbaar in maat paard en maat pony.
Nog niet overtuigd bekijk dan onze website
Hooiruif, voerbak, voederbak, haybar, hooibak, râtelier, voederbak.Numéro de l'annonce: a45824153