Jurgen
Presque 6 ans actif sur 2ememain
Brugge
Accueil Jurgen

132 résultats pour Jurgen | Brugge

Trier par
 • Odetta - Odetta Sings - Music On Vinyl 750 ex - goud vinyl

  Odetta - Odetta Sings - Music On Vinyl 750 ex - goud vinyl

  Odetta - odetta sings music on vinyl nummer 18 van 750 exemplaren goud vinyl indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00JurgenHierBrugge
 • A Place to bury strangers - Pinned - Shoe gaze / alternative

  A Place to bury strangers - Pinned - Shoe gaze / alternative

  A place to bury strangers - pinned - shoe gaze / alternative indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenHierBrugge
 • Son Lux - Brighter Wounds

  Son Lux - Brighter Wounds

  Son lux - brighter wounds indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenHierBrugge
 • Editors - Violence

  Editors - Violence

  Editors - violence indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00JurgenHierBrugge
 • Fall Out Boy - Mania

  Fall Out Boy - Mania

  Fall out boy - mania indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenHierBrugge
 • Franz Ferdinand - Always ascending

  Franz Ferdinand - Always ascending

  Franz ferdinand - always ascending indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenHierBrugge
 • The Magazine - The Correct use of soap

  The Magazine - The Correct use of soap

  The magazine - the correct use of soap indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenHierBrugge
 • C.W. Stoneking - Jungle Blues

  C.W. Stoneking - Jungle Blues

  C.w. Stoneking - jungle blues 2016 of 2018 release indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 22,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Adele - 21

  Adele - 21

  Adele - 21 indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Ray Lamontagne - Supernova

  Ray Lamontagne - Supernova

  Ray lamontagne - supernova indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Ray Lamontagne - Till the sun turns black

  Ray Lamontagne - Till the sun turns black

  Ray lamontagne - till the sun turns black indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 12,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Charles Bradley - Victim Of Love

  Charles Bradley - Victim Of Love

  Charles bradley - victim of love indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Eels - The Myspace transmissions

  Eels - The Myspace transmissions

  Eels - the myspace transmissions indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Franz Ferdinand - Tonight

  Franz Ferdinand - Tonight

  Franz ferdinand - tonight indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Queens of the stone age - Like Clockwork

  Queens of the stone age - Like Clockwork

  Queens of the stone age - like clockwork indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Sonny Rollins - The Bridge

  Sonny Rollins - The Bridge

  Sonny rollins - the bridge indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Leroy Hutson - Leroy Hutson - Op Acid jazz label

  Leroy Hutson - Leroy Hutson - Op Acid jazz label

  Leroy hutson - leroy hutson - op acid jazz label indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00JurgenAvant-hierBrugge
 • Mötley Crüe - The End - Live 2lp's + DVD

  Mötley Crüe - The End - Live 2lp's + DVD

  Mötley crüe - the end - live 2lp's + dvd indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00JurgenAvant-hierBrugge
 • The Cars - The Best of the Cars - Luxe editie

  The Cars - The Best of the Cars - Luxe editie

  The cars - the best of the cars - luxe editie  indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 18,00Jurgen29 jun. '19Brugge
 • Japan - Tin Drum

  Japan - Tin Drum

  Japan - tin drum indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 10,00Jurgen29 jun. '19Brugge
 • Steve Gunn - Eyes on the lines - Psychedelische Rock

  Steve Gunn - Eyes on the lines - Psychedelische Rock

  Steve gunn - eyes on the lines - psychedelische rock  indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00Jurgen29 jun. '19Brugge
 • Tune-Yards - I Can feel you creep into my private life

  Tune-Yards - I Can feel you creep into my private life

  Tune-yards - i can feel you creep into my private life  indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00Jurgen29 jun. '19Brugge
 • Eminem - Live from comerica park

  Eminem - Live from comerica park

  Eminem - live from comerica park indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht.

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00Jurgen29 jun. '19Brugge
 • Esben And the Witch-Wash the sins not only the face + single

  Esben And the Witch-Wash the sins not only the face + single

  Esben and the witch-wash the sins not only the face + single indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht. Conditie: gebruikt soort: lp's band / artiest: esben levering: ophalen, verzenden

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00Jurgen24 jun. '19Brugge
 • Brandon Flowers - ( zangerThe Killers ) - The desired effect

  Brandon Flowers - ( zangerThe Killers ) - The desired effect

  Brandon flowers - ( zangerthe killers ) - the desired effect indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht. Conditie: gebruikt soort: lp's band / artiest: brandon levering: ophalen, verzenden

  Enlèvement ou Envoi
  € 16,00Jurgen24 jun. '19Brugge
 • I Am Kloot - Let it all in - Britse Band

  I Am Kloot - Let it all in - Britse Band

  I am kloot - let it all in - britse band indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht. Conditie: gebruikt soort: lp's band / artiest: i am kloot levering: ophalen, verzenden

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00Jurgen24 jun. '19Brugge
 • Cornell Dupree -Teasin - Blues

  Cornell Dupree -Teasin - Blues

  Cornell dupree -teasin - blues indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht. Conditie: gebruikt soort: lp's band / artiest: dupree levering: ophalen, verzenden

  Enlèvement ou Envoi
  € 10,00Jurgen24 jun. '19Brugge
 • Pete Doherty - Demonstration

  Pete Doherty - Demonstration

  Pete doherty - demonstration indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht. Conditie: gebruikt soort: lp's band / artiest: doherty levering: ophalen, verzenden

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00Jurgen24 jun. '19Brugge
 • Bent Van looy - Pyjama Days + cd

  Bent Van looy - Pyjama Days + cd

  Bent van looy - pyjama days + cd indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht. Conditie: gebruikt soort: lp's band / artiest: bent levering: ophalen, verzenden

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00Jurgen24 jun. '19Brugge
 • Ozark Henry - Us + Cd album

  Ozark Henry - Us + Cd album

  Ozark henry - us + cd album indien vragen stuur mij gerust een mailtje ! Meer lp's te koop ! Bekijk ook even mij andere zoekertjes ! Er is een mogelijkheid om lp's op te halen te oostkamp. Eventueel kan er ook worden opgestuurd via bpost. Kosten zijn voor de koper. 4,70 Euro naar een ophaal punt van bpost. 5,70 Euro naar een thuisadres. Gecombineerde verzendingen zijn ook mogelijk, rekening houdend met kosten per gewicht. Conditie: gebruikt soort: lp's band / artiest: ozark henry levering: ophalen, verzenden

  Enlèvement ou Envoi
  € 14,00Jurgen24 jun. '19Brugge
Annonces par Google