Nieuw elektronisch scorebord met led verlichting

Sauvegarder
€ 300,00
Vue 54 fois depuis

Caractéristiques

Sport:
Autre
Etat:
Neuf

Description

Nieuw scorebord van het topmerk Favero!
Nieuw elektronisch scorebord met led verlichting voor bijna alle sporten! voetbal, basket,carambol, snooker, zwembad, etc.) en darts. Het PLAY 14 scorebord kan ook voor vele andere spellen worden gebruikt.
Het display (cijfers) is 11,5 cm hoog en kan vanaf een afstand van 30 meter gelezen worden. De kleuren die worden gebruikt - rood en groen - maken het display aantrekkelijk en makkelijker te lezen. Drie displays voor elke speler: twee met 3 nummers en één met een enkele figuur. Daarnaast is er een indicatie gegeven van de speler die momenteel bij het spel betrokken is.
Gecontroleerd op afstand door middel van een stevig platmembraan toetsenbord, die al op een kabel van 18 meter lang is aangesloten.
Het maakt een aantal praktische functies beschikbaar die relevant zijn voor het spel dat in uitvoering is (bijvoorbeeld POINT AVERAGE, MAX. POINT TOTAL, enz.).
Als de stroom stroomt, zullen geen punten in de geheugenbank verloren gaan (en dit zonder batterijen).
Het scorebord is uitgerust met zelfklevende labels die in meerdere talen worden afgedrukt, labels die de weergavefuncties uitleggen (SCORE, SET, FRAME, GAMES, INNINGS, BREAK, PUNKTE, SATZ, SPIELE, AUFNAHME, PUNTI, PARTITE, RIPRESE). Ook zijn er 4 witte plastic blanks waarop de naam van de spelers of het team kan worden geschreven; Deze blanks bevinden zich direct onder de display terminal zelf.
Een stevige metalen doos die gemakkelijk aan een muur kan worden bevestigd.
Maat: 1pz 75x59x10cm + 1pz 22x12x1,7cm. - Gewicht: 12,2kg.

Signaler un abus

La raison de votre plainte

Choisissez la section, rubrique et catégorie

Choisissez une section
Choisissez une rubrique
Choisissez une catégorie

Vérification

reCAPTCHA est un service permettant de bloquer les spammers et les robots. Cochez cette case afin de prouver que vous n'êtes pas un robot. Vous recevrez directement l'accès ou le cas échéant, vous devrez répondre à une question.

Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.