Accueil LivresRomans

27.572 résultats pour Romans

Trier par
 • Vous avez des livres à vendre ?

  Vous avez des livres à vendre ?

  VOUS VENDEZ VOS LIVRES ? PROPOSEZ-LES NOUS, NOUS SERONS SUREMENT INTERESSE ! Vous avez des articles à vendre ? Nous achetons suivant nos stocks et en fonction de l'état de vos produits au meilleur prix, romans, bandes dessinées, livres, blu-ray, CD, DVD. Vous avez des doutes sur les critères de rachat ? Voici

  Voir descriptionBibliopolisAujourd'huiToute la Belgique
 • 200 romans SAS, Police Moeurs et Brigade Policières (bon éta

  200 romans SAS, Police Moeurs et Brigade Policières (bon éta

  Lot composé de : *114 SAS en français. 64 sont des éditions PLON dont 22 sont de vieux tirages sans code ISBN ! Voir photos. Prix moyen: €75cents par livre.  *46 Brigade Policière en français. Prix moyen de €25cents par livre. *30 Police Moeurs in French. Prix moyen de€25cents par livre.  Je vends le tout en un seul lot. A venir chercher (2 caisses) sur Bruxelles (Uccle ou je peux me rendre ailleurs si plus facile).

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 99,00LaurentAujourd'huiUccle
  Top du jour
 • Ramuntcho - Pierre Loti -

  Ramuntcho - Pierre Loti -

  Voir photo

  Lu Enlèvement
  € 3,50MardelAujourd'huiAnderlecht
 • En vergeet niet te leven-Maeve Binchy

  En vergeet niet te leven-Maeve Binchy

  De Engelse Elizabeth en de Ierse Aisling leren elkaar tijdens de oorlog kennen als de dan tienjarige Elizabeth uit Londen wordt geëvacueerd om aan de Duitse bommen te ontsnappen. Ze wordt liefdevol opgenomen in het grote, chaotische gezin van de O'Conors en groeit samen op met de vrijpostige Aisling. Twintig jaar later zijn de twee inmiddels volwassen vrouwen nog steeds hartsvrienden – en wordt hun vriendschap zwaar op de proef gesteld. als nieuw zelf afhalen te viane (geraardsbergen) of opsturen via bpost;naar adres ,postpunt of postkantoor of via. dpd

  Comme neuf Enlèvement ou Envoi
  € 5,00freekeAujourd'huiGeraardsbergen
 • Pêcheur d'Islande - Pierre Loti -

  Pêcheur d'Islande - Pierre Loti -

  Voir photo

  Lu Enlèvement
  € 1,00MardelAujourd'huiAnderlecht
 • Levens van meisjes en vrouwen- Alice Munro

  Levens van meisjes en vrouwen- Alice Munro

  Canada, jaren veertig. Als het gezin van Del Jordan van het platteland naar de stad verhuist, wordt Del omringd door vrouwen: haar moeder, een pittige, wat bijzondere vrouw, haar moeders wellustige kostganger, en haar beste vriendin Naomi. Via hen en haar eigen ervaringen met seks, geboorte en dood ontdekt Del de slechte en de goede kanten van het vrouw-zijn. als nieuw (éénmaal gelezen) als nieuw zelf afhalen te viane (geraardsbergen) of opsturen via bpost naar adres,postpunt of postkantoor of via dpd Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten (één prijs voor versturen van meerdere boeken samen)

  Comme neuf Enlèvement ou Envoi
  € 4,00freekeAujourd'huiGeraardsbergen
 • La tristesse des éléphants de Jodi Picoult

  La tristesse des éléphants de Jodi Picoult

  Livre grand format, 448 pages. Retrait à mon domicile ou envoi postal possible, réduction de frais d'envoi pour achat groupé, visité mes autre ventes. Résumé : La mère de Jenna, Alice, a disparu lorsque celle-ci n'avait que trois ans. Aujourd'hui, elle en a treize et est bien décidée à retrouver sa trace. Elle n'a qu'une certitude : jamais sa mère ne l'aurait abandonnée. Jenna se met à relire le journal de bord d'Alice, une scientifique qui étudiait le deuil chez les éléphants. Pour progresser dans sa quête, elle s'adjoint les services de Serenity Jones, une voyante qui prétend être en lien avec l'au-delà, et de Virgil Stanhope, l'inspecteur qui avait suivi l'enquête à l'époque. Émouvant et haletant, le dernier roman de Jodi Picoult nous fait croire à l'impossible.

  Enlèvement ou Envoi
  € 2,00CHRISAujourd'huiSeraing
 • Irwin Shaw - Ondes troubles

  Irwin Shaw - Ondes troubles

  Presses de la cité 1951. Très bon état.

  Lu Enlèvement
  € 3,50DeathRaiserAujourd'huiBraine-L'Alleud
 • Carolyn D. Wall: Gebroken glas

  Carolyn D. Wall: Gebroken glas

  Auteur: Carolyn D. Wall Titel: Gebroken glas Paperback De winter van 1938 is de koudste sinds mensenheugenis in Aurora, Kentucky, maar kou bijt minder dan armoede. Op een stuk land op een bevroren helling zorgt Olivia Cross voor haar kleinzoon Will'm, drijft ze een kwakkelende kruidenierswinkel en tolereert ze Ida, die in de schuur woont. Ida is haar moeder, maar Olivia zegt: 'Toen ik ophield haar ma'am te noemen, dacht ik dat er een eind zou komen aan haar aanspraak op mijn hele hebben en houden. Dat is nooit gebeurd.' Sinds de dood van haar vader heeft Olivia naast Will'm slechts één liefde gekend: Wing Harris. Maar het is vijfentwintig jaar geleden dat zij elkaar spraken en haar hoop is verflauwd. Nu jaagt er iemand op de wolven die Olivia's overgrootvader op hun land heeft uitgezet. Iemand die haar familie bedreigt, maar waarom? En waarom duikt Will'ms moeder na veertien jaar weer op? Olivia's speurtocht naar een uitweg wordt steeds wanhopiger... Prijs: 4,50 euro Het boek kan worden opgehaald of worden verzonden op kosten van de koper. Voor meer boeken kunt u mijn andere zoekertjes bekijken.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,50AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Rabindranath Maharaj: De onwetende

  Rabindranath Maharaj: De onwetende

  Auteur: Rabindranath Maharaj Titel: De onwetende Roman Paperback In het dorpje Lengua, Trinidad, treedt in de jaren vijftig van de vorige eeuw de beschaving maar bitter langzaam binnen. Toch is de klusjesman Narpat vast van plan zijn familie en zijn dorp in de vaart der volkeren omhoog te stuwen. Narpat, even inventief als onwetend, maakt plannen die zowel grotesk als onuitvoerbaar zijn, tot wanhoop van zijn familie. Maar altijd is daar zijn enige zoon Jeeves, de langverwachte, die de wereld in verwondering aanschouwt en loyaal blijft aan zijn vader. Ook hij zal door Narpat tot het uiterste worden gedreven. Prijs: 4.50 euro Het boek kan worden afgehaald of worden verzonden op kosten van de koper.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,50AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Pas de photo

  Livres de toute sorte à donner

  Livres de toute sorte à donné,  4 gros sacs,  pour celui que sa intéresse a venir chercher sur leernes, contacté au 0478805129 , je précise bien à donner.

  Lu Enlèvement
  GratuitPorcaro LuigiAujourd'huiLeernes
 • Lia Mills: Waar is Hannah?

  Lia Mills: Waar is Hannah?

  Auteur: Lia Mills Titel: Waar is Hannah? Paperback Waar is Hannah Lia Mills een roman over een gezin in crisis. Wanneer Ray met haar man Dermot van Ierland naar Amerika emigreert is dat tegen haar wil. Maar volgens Dermot ligt daar hun toekomst en zij houdt teveel van hem om zich te verzetten. Nu, tien jaar en vier kinderen later, heeft de recessie in Texas toegeslagen. Dermot's carriere -en ook hun huwelijk- is tot stilstand gekomen. Hij wil terug naar Dublin. Zij weet niet meer wat ze wil. De avond voor hun vertrek verdwijnt hun tienjarige dochter Hannah plotseling. Terwijl de uren verstrijken wordt Ray steeds wanhopiger. Want hoe kan zij verder leven zonder Hannah? Prijs: 4 euro Het boek kan worden afgehaald of worden verzonden op kosten van de koper. Voor meer boeken, meubels en andere leuke dingen kunt u ook mijn andere zoekertjes bekijken.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,00AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Boudewijn Büch: Eenzaam

  Boudewijn Büch: Eenzaam

  Auteur: Boudewijn Büch Titel : Eenzaam Paperback Vochten de Duitsers en de Noren in de Tweede Wereldoorlog om het bezit van het Zuidpool-eiland Deception? Voert er een trap naar het meest westelijke bezit van Groot-Brittannië, Rockall-eiland? Pleegde de moordenaar van de vuurtorenwachter van Addenbroke Island (Canada) zelfmoord? Slaagt de auteur van dit boek in zijn voornemen om de eenzame rotspunt Filfla (Malta-archipel) te betreden? Wordt hem op Isla Robinson Crusoe een kreeft geserveerd door een Zwitserse barones? Waarom bereikt hij North Keeling-Atol in de Indische Oceaan nét niet? Raakt de schrijver van slag op Paaseiland? Zingt hij Duitse liederen op de Hendrik Arctowski-basis (King George Island, Antartica)? Was er een nazi-partijtje op Wester-Samoa? De auteur ging in Chili op zoek naar het verleden van de dictator Augusto Pinochet Ugarte en dat dan President Salvador Allende Gossens, marr hield zich in het voorbijgaan ook nog bezig met de zuidelijkste vuurtorens ter wereld en het vakantie-eiland Vilm van de voormalige leider van de DDR, Erich Honecker. In Eenzaam beschrijft Boudewijn Büch nagenoeg het onmogelijke, het meest bizarre en het eenzaamste. Verder kan een mens op aarde niet reizen. Prijs: 4.00 euro Het boek kan worden opgehaald of worden verzonden op kosten van de koper.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,00AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Zoey Dean : Van New York naar L.A

  Zoey Dean : Van New York naar L.A

  Auteur: Zoey Dean Titel : Van New York naar L.A Paperback Anna Percy is mooi, rijk, intelligent, en ze heeft een kledingkast om jaloers op te zijn. Omdat Anna's moeder met een vriendin op wereldreis gaat, verhuist Anna naar haar vader in Los Angeles. Nu moet ze maar zien dat ze geaccepteerd wordt op Beverly Hills High, haar nieuwe school. Op de een of andere manier zitten de populaire meisjes die in L.A. op de VIP-lijst staan niet te wachten op concurrentie van de mooie, rijke, slimme Anna... Prijs: 4.50 euro Het boek kan worden afgehaald of worden verzonden op kosten van de koper. Voor meer boeken, bezoek mijn andere zoekertje

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,50AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Arthur Japin: De zwarte met het witte hart

  Arthur Japin: De zwarte met het witte hart

  Auteur: Arthur Japin Titel: De zwarte met het witte hart Roman Paperback In 1837 worden Kwasi en Kwame, twee Afrikaanse prinsjes, geschonken aan koning Willem I. De kinderen dienen als onderpand voor een illegale slavenhandel van de Nederlandse regering. In Delft worden de zwarte jongens als Hollanders opgevoed. Ver van hun ouders verleren zij hun taal en hun gebruiken. Als bezienswaardigheden geïntroduceerd aan het Haagse hof raken zij bevriend met Anna Paulowna's dochter, prinses Sophie. De vriendschap van de jongens lijdt onder hun noodlottige ontworteling. Terwijl Kwasi zich uit alle macht aanpast en een echte Nederlander wil worden, vecht Kwame om zijn Afrikaanse identiteit te behouden en op een dag terug te kunnen keren naar zijn volk. Jaren later, aan het begin van de twintigste eeuw, kijkt de bejaarde Prins Kwasi Boachi vanaf zijn Javaanse theeplantage terug op hun buitengewone levens. Pas dan ontdekt hij het complot waarmee de Nederlandse regering zijn Indische carrière heeft gedwarsboomd. Prijs: 4 euro Het boek kan worden afgehaald of worden verzonden op kosten van de koper.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,00AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Stacy Sims: De zomer van mijn moeder

  Stacy Sims: De zomer van mijn moeder

  Auteur: Stacy Sims Titel : De zomer van mijn moeder Paperback Roman Lucy Greene arriveert in een zinderend heet Florida om te zorgen voor haar moeder, die terminaal ziek is. Terwijl Lucy worstelt met het naderde verlies van haar moeder, denkt ze terug aan haar jeugd. Tijdens een noodlottige zomer resulteert een storm in een verbijsterend ongeluk dat het gezin totaal ontreddert. Eén herinnering echter is Lucy zeer dierbaar: een middernachtelijke zwempartij met haar moeder. Dat brengt haar op de gedachte dat er dankbaarheid bestaat in deze ondankbare wereld, een constatering die haar helpt haar moeder te vergeven en haar, uiteindelijk, te laten gaan... Prijs: 4.50 euro Het boek kan worden afgehaald of worden verzonden op kosten van de koper. Voor meer boeken, bezoek mijn webshop.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,50AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Julia Gregson: Ten oosten van de zon

  Julia Gregson: Ten oosten van de zon

  Auteur: Julia Gregson Titel: Ten oosten van de zon Paperback Roman In de herfst van 1928 zijn drie jonge Britse vrouwen per schip op weg naar India, ieder met een droom van een nieuw leven. Rose, een beeldschone maar naïeve aanstaande bruid, maakt zich zorgen over haar familie en haar bruiloft met een man die ze nauwelijks kent. Victoria, haar bruidsmeisje, is dolgelukkig dat ze haar dominante moeder in Engeland heeft achtergelaten. Ze kan niet wachten om zelf een geschikte man te vinden. En Viva, hun onervaren chaperonne, is op zoek naar het India uit haar jeugd, de waarheid achter haar herinneringen en uiteindelijk haar vrijheid. De drie vrouwen hebben ieder zo hun eigen redenen om hun moederland te verlaten, maar hun dromen alleen zijn niet genoeg voorbereiding op wat er allemaal te wachten staat in het verre onbekende India. Prijs: 5 euro Het boek kan worden opgehaald of worden verzonden op kosten van de koper. Voor meer boeken kunt u mijn andere zoekertjes bekijken

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 5,00AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Nico Dijkshoorn - Nooit ziek geweest/Ooit gelukkig

  Nico Dijkshoorn - Nooit ziek geweest/Ooit gelukkig

  Nico Dijkshoorn Nooit ziek geweest - Achtste druk Februari 2012 Ooit gelukkig - Eerste druk Maart 2019 In Nooit ziek geweest beschrijft de auteur de relatie met zijn vader Klaas en in zijn meest recente werk Ooit gelukkig beschrijft hij zijn relatie met zijn moeder. Dijkshoorn op zijn best. De twee boeken zijn intens en boeiend. Ik heb ze gekocht bij Theoria Kortrijk op 24 maart 2019 voor 34.49 euro samen. Gelezen en ervan genoten op reis. En nu bied ik beide boeken aan voor 20 euro. Prijs is bespreekbaar. Voorkeur voor ophalen. Verzenden kan ook met Bpost. Naar een afhaalpunt : 4.70 euro Naar een adres : 5.70 euro

  Comme neuf Enlèvement ou Envoi
  € 20,00GinoAujourd'huiKortrijk
 • Judith Krantz: Tessa

  Judith Krantz: Tessa

  Auteur: Judith Krantz Titel : Tessa Hardcover Roman Als Maggie erachter komt dat de wereldberoemde filmster Tessa Kent niet haar oudere zus is, maar haar moeder, is ze zo woedend dat ze elk contact met haar verbreekt. Tessa Kent, een bijzonder mooi en vroeprijp meisje, is pas veertien als ze bevalt van een onwettig kind. Haar streng katholieke ouders besluiten de baby Maggie te noemen en haar als hun eigen dochter op te voeden. Voor Tessa is een grote toekomst weggelegd: al op jonge leeftijd wordt ze ontdekt door Hollywood, en op haar negentiende is ze een internationale filmster. Tessa trouwt met haar grote liefde, de veel oudere miljonair Luke, en heeft niet veel tijd meer voor haar familie. Maggie groeit op als een eenzaam, jongensachtig kind, dat leeft voor de zeldzame bezoekjes van haar beroemde oudere zus. Op haar achttiende verjaardag krijgt Maggie, die inmiddels is uitgegroeid tot een oogverblindende jonge vrouw, een brief waarin ze de waarheid over haar moeder leest. Diep gekwetst besluit ze dat ze Tessa nooit meer wil zien en vlucht naar Manhattan, om te gaan werken bij het beroemde veilinghuis Scott & Scott. Na een ingrijpende crisis in haar leven wil Tessa een einde maken aan de jarenlange verwijdering tussen haar en Maggie. Ze kan maar één manier bedenken om in contact te komen met haar dochter: ze zal de ongelooflijk kostbare collectie juwelen verkopen, die zij van haar geliefde - inmiddels overleden - echtgenoot heeft gekregen. Scott & Scott mag de veiling van de beroemde collectie op één voorwaarde organiseren: dat Tessa en Maggie nauw samenwerken bij de verkoop. Want Tessa's hele toekomst hangt af van deze bijna onmogelijke verzoening... Prijs: 4 euro Het boek kan worden afgehaald of worden verzonden op kosten van de koper.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,00AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Mazarine Pingeot: Verborgen dochter

  Mazarine Pingeot: Verborgen dochter

  Auteur: Mazarine Pingeot Titel: Verborgen dochter Waargebeurd verhaal Paperback Mazarine Pingeot is de buitenechtelijke dochter van de voormalige Franse president François Mitterrand en Anne Pingeot. Op zesjarige leeftijd ontdekt zij de identiteit van de man die haar verhaaltjes voorleest voor het slapengaan. Mazarine leeft lang in de schaduw van haar beroemde vader, die ze als liefdevol en toegewijd beschrijft. Het ontbreekt haar aan niets. Maar het is bijzonder pijnlijk om haar vader nooit in het openbaar ‘papa’ te mogen noemen. Tot het tijdschrift Paris Match in 1994 als eerste foto’s publiceert van de president en zijn knappe tienerdochter. Van de ene dag op de andere komt er een abrupt einde aan Mazarines anonieme leven. Prijs: 4.50 euro Het boek kan worden afgehaald of worden verzonden op kosten van de koper. Voor meer boeken en andere leuke dingen kunt u mijn webshop bezoeken.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,50AntoinetteAujourd'huiLommel
 • Jonas Jonasson – De 100 jarige man

  Jonas Jonasson – De 100 jarige man

  Boek “De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween”.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  Faire une offreLynnPAujourd'huiWevelgem
 • Olivia van hilary norman

  Olivia van hilary norman

  ames, Annie en Olivia kennen elkaar van de middelbare school in Londen. Hun levens raken echter onverbrekelijk met elkaar verbonden door een helikopterongeluk, waarbij hun ouders om het leven komen. Samen vechten zij tegen het verdriet, de pijn en de wanhoop. Na hun middelbare schooltijd beloven ze altijd voor elkaar klaar te staan, wat er ook gebeurt en hoe verschillend hun levens ook mogen verlopen. zelf afhalen te viane (geraardsbergen) of opsturen via bpost naar postkantoor ,postpunt of op adres of via. dpd Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten (één prijs voor versturen van meerdere boeken samen)

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 4,00freekeAujourd'huiGeraardsbergen
 • Frederick Forsyth, "The Day of the Jackal"

  Frederick Forsyth, "The Day of the Jackal"

  Frederick //**Forsyth**//, "The Day of the Jackal", Corgi, Londen, 1973

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 2,50étienne van loonAujourd'huiIxelles
 • Henry Fielding, "Joseph Andrews and Shamela"

  Henry Fielding, "Joseph Andrews and Shamela"

  Henry //**Fielding**//, "Joseph Andrews and Shamela", Dent, Londen/Melbourne/Toronto, 1983

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 2,50étienne van loonAujourd'huiIxelles
 • Frédérique - Judith Krantz

  Frédérique - Judith Krantz

  Hardcover met stofomslag 1989 - De boekerij - Amsterdam ISBN: 90 225 0934 6 525 pagina's Conditie: Goede staat Afmetingen: 14,5 cm x 22,5 cm Dikte: 48 mm Gewicht: 756g MD23 Frederique is een buitengewone vrouw die schittert door haar aangeboren elegance en zwierige bravoure. Door haar familie en vrienden wordt zij Freddy genoemd en ze is de dochter van Eve de Lancel, een Franse gravin. Evenals haar charmante moeder en haar sprankelende zuster Delphine, gaat de roodharige, onstuimige Freddy nimmer risico's uit de weg. Ze kiest dan ook voor een avontuurlijk beroep en maakt furore als een der eerste vrouwelijke piloten. De liefdes van Freddy, Delphine en Eve zijn hartstochtelijk, heftig en fel. Zij verliezen even stijlvol als zij winnen. Nooit hebben zij spijt van hun roekeloze daden - behalve misschien van de vele mannenharten die zij breken. Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Bij aankoop van 25,00€ boeken - 10%. niet op pockets Verzending met Bpost, pakjesautomaat of op adres.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 3,50DolphinAujourd'huiLo-Reninge
 • After Anna Todd

  After Anna Todd

  After Anna Todd

  Lu Enlèvement
  € 5,00LaurineAujourd'huiSilly
 • Pas de photo

  Trilogie 50 tinten grijs

  In goede staat

  Lu Enlèvement
  Faire une offreBrain Aujourd'huiGavere
 • Een zomer vol liefde - Benoîte Groult,Marilyn French, Laura

  Een zomer vol liefde - Benoîte Groult,Marilyn French, Laura

  Zout op mijn huid, Mijn zomer met George, Rode rozen en tortilla's Drie ultieme zomerse liefdesromans zijn in deze speciale uitgave samengebracht. Een zomer vol liefde staat garant voor urenlang romantisch leesplezier. Voor lange avonden op het strand, voor languit op de bank met een glas wijn of om voor te lezen aan je geliefde. Een zomer vol liefde bevat drie bijzondere bestsellers over de liefde. Benoîte Groult beschrijft in Zout op mijn huid op hartstochtelijke wijze de gepassioneerde liefdesrelatie tussen een Bretonse zeeman en een intellectuele Parisienne, die elkaar waar ook ter wereld ontmoeten om samen te kunnen zijn. In Mijn zomer met George vertelt Marilyn French op lichtvoetige wijze het verhaal van Hermione, een succesvol schrijfster van damesromans. De reden voor haar succes is dat Hermione ook echt in de ware liefde gelóóft. Ondanks haar vier eerdere huwelijken houdt ze vast aan haar sprookjesvisie: voor iedere vrouw wacht er een prins op het witte paard. Tot slot beschrijft Laura Esquivel in Rode rozen en tortilla´s het leven op de haciënda van Mama Elena en haar drie dochters. Tita, de jongste, kan slechts vanuit de keuken met haar onbereikbare geliefde Pedro communiceren door de maaltijden die zij bereidt. in zeer goede staat afhalen te viane(geraardsbergen) of opsturen via bpost naar adres,postpunt of postkantoor of via dpd zie ook mijn andere zoekertjes

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 3,00freekeAujourd'huiGeraardsbergen
 • Op gouden vleugels - Catherine Coulter

  Op gouden vleugels - Catherine Coulter

  Hardcover met stofomslag Uitgeverij : Areopagus ISBN: 90-410-0200-6 336 pagina's Conditie: Goede staat Afmetingen: 14,5 cm x 22,2 cm Dikte: 30mm Gewicht: 534g MD23   Zij is de onwettige dochter van de zevende graaf van Chase en zijn minnares; beeldschoon, jong en bijzonder trots. Zelden ziet men haar ontwapenende glimlach. Iedereen vindt dat Josephine Cochrane haar bijnaam - de Hertogin - alle eer aandoet. De Hertogin heeft geen gelukkige jeugd gekend. Nu, na de tragische dood van haar ouders, erft zij het grote landgoed Chase in het noorden van Yorkshire. Op één voorwaarde - ze moet trouwen met haar knappe neef Marcus Wyndham, de plaaggeest uit haar kinderjaren. Bekijk gerust eens mijn andere aanbiedingen en bespaar op de verzendingskosten , telkens staat bij mijn advertentie hoeveel het boek weegt...Bij aankoop van 25,00€ boeken - 10%. niet op pockets Verzending met Bpost, pakjesautomaat of op adres.

  Lu Enlèvement ou Envoi
  € 3,50DolphinAujourd'huiLo-Reninge
 • LOT DE ROMANS

  LOT DE ROMANS

  Bonjour, je met en vente un lot de romans, ils sont tous en très bon état. Prix à discuter.

  Lu Enlèvement
  À débattreyas01Aujourd'huiCharleroi
 • Elizabeth Gilbert - Het hart van alle dingen

  Elizabeth Gilbert - Het hart van alle dingen

  Elizabeth Gilbert - Het hart van alle dingen in nieuwstaat/geen gebreken Kunt u komen ophalen / kan worden verzonden ( kosten voor de koper )

  Neuf Enlèvement ou Envoi
  Faire une offreMerelAujourd'huiTongeren
Annonces par Google