HANDDOEKWARMER WARM COMFORT

€ 369,00
Vue 94 fois depuis

Caractéristiques

Conditie:
Nieuw
Site web:
www.panda4beauty.nl

Description


HANDDOEKWARMER WARM COMFORT

Handdoekverwarmer groot model met ozonfunctie voor sterilisatie van de kompresdoeken. Dit apparaat is uitgevoerd met een automatisch temperatuurcontrole systeem. De temperatuur wordt gecontroleerd en voorkomt oververhitting. WARM COMFORT is de perfecte aanvulling op elke professionele salon.

Eigenschappen:
• Werktemperatuur 55 ° / 60 ° C
• Water opvang schaal
• Automatische temperatuurcontrole
• Ozon
• Geschikt voor +/- 25-30 st. kompressenHOE GEBRUIK JE EEN TOWEL WARMER?
Voordat je de handdoekjes opwarmt maak je ze nat in een bakje of gootsteen. Om je klanten net dat extra's te bieden kan je ervoor kiezen een geurende olie aan het water toe te voegen, zodat de handdoeken heerlijk gaan ruiken. Vervolgens rol je de doekjes op en plaats je ze één voor één op de plankjes. Het duurt ongeveer twintig tot dertig minuten voordat ze helemaal opgewarmd zijn. Na het opwarmen leeg je het bakje met het vrijgekomen vocht onderin de towel warmer. Naast het opwarmen van handdoeken kan je nog meer met de towel warmer. Heb je er wel eens aan gedacht om je stenen voor de hot stone massage in het apparaat te leggen? Wikkel de stenen in een doek zodat je zonder je handen te verbranden de stenen uit het apparaat kan pakken. Controleer vervolgens de temperatuur van de steen voor het gebruik. Iets te warm? Dompel hem kort in koud water! Ook oliën kan je in de towel warmer plaatsen. Over het algemeen kan dat met flesje en al, maar let wel op met plastic! Sommige soorten plastic beïnvloeden door de hitte de kwaliteit van de olie.

Vermogen 220W - 220V-240V 50 Hz
Afmetingen 50 x 34 x 41 cm

WAAROM WIJ?

GEEF EEN PERSOONLIJK TINTJE

Al meer dan 25 jaar produceren we interieur voor kapppers, schoonheids en SPA salons, dus we kunnen de hoogste kwaliteit van onze producten garanderen. U kunt bij ons uw inrichting in standaard of op maat te bestellen. Elke stoel of wasunit kan worden gemaakt in elke gewenste kleur van bekleding, volgens de eisen van de klant. Natuurlijk kan ook kaptafel of balie worden gemaakt om te passen in de rest van de inrichting. Elke collectie bestaat uit minimum pompstoel, wasbak en spiegel, die in elkaar passen. Maar meeste van onze collecties zijn complexer en afgezien niet alleen van kappersstoelen en kapperswas zijn, maar ook kaptafels, receptie, kasten, displays en meubels voor wachtkamer.

We hebben ook gedacht aan de jongste klanten en voor hen creëerden we afzonderlijke collecties. Speciaal ontworpen meubilair met uitnodigende uitstraling en comfort, maar vooral voor de veiligheid.

Ook voor heren, onze experts hebben ontworpen speciaal kappersmeubilair, bedoeld voor mannelijke kapsalon - Barbershop. In ons aanbod vindt u ook andere artikelen om u werk te vergemakkelijken z.a. kasten, werkwagen, krukken, elektrische apparaten, enz.

SPECIFICATIES:

* Conditie: Nieuw
* Levering: Ophalen of Verzenden
* Levertijd: 0 dagen
* Merk: Panda
* SKU (eigen artikel code): 40340632
* Type: Overige typen
Acheter directement ?
Visitez le site web
  • actif depuis 12 juin 2018
  • Middelland (Zuid Holland)
  • *******25350
Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.