DROOGKAP VOYAGER 4V

€ 319,00
Vue 105 fois depuis

Caractéristiques

Site web:
www.panda4beauty.nl

Description

DROOGKAP VOYAGER 4V by AGV
Voyager is een modern en functioneel hybride droogkap, geproduceerd door de gerenommeerde Italiaanse bedrijf AGV. Deze multifunctionele apparaat kan niet alleen dienen als een droger, maar ook als climazon, die verder het werk van een stylist zal vergemakkelijken. Het speciale ontwerp maakt het mogelijk de helm aan behandelingen voor het haar te versnellen door de gelijkmatige verdeling van de temperatuur. Leverbaar in twee uitvoeringen: Een (1V) of vier (4V) verstelbare luchtstroom. Bovendien zijn de elegante lijnen passen in elke ruimte.

PRODUCT VOORDELEN:

* Climazon functie
* Gelijkmatige verdeling van de temperatuur in de helm
* Verkrijgbaar in 1- of 4-speed
* Elegant lijn
* Made in Italy
* Vermogen 780 W
* Levertijd ca. 3 tot 4 weken

WAAROM WIJ?

GEEF EEN PERSOONLIJK TINTJE

Al meer dan 25 jaar produceren we interieur voor kapppers, schoonheids en SPA salons, dus we kunnen de hoogste kwaliteit van onze producten garanderen. U kunt bij ons uw inrichting in standaard of op maat te bestellen. Elke stoel of wasunit kan worden gemaakt in elke gewenste kleur van bekleding, volgens de eisen van de klant. Natuurlijk kan ook kaptafel of balie worden gemaakt om te passen in de rest van de inrichting. Elke collectie bestaat uit minimum pompstoel, wasbak en spiegel, die in elkaar passen. Maar meeste van onze collecties zijn complexer en afgezien niet alleen van kappersstoelen en kapperswas zijn, maar ook kaptafels, receptie, kasten, displays en meubels voor wachtkamer.

We hebben ook gedacht aan de jongste klanten en voor hen creëerden we afzonderlijke collecties. Speciaal ontworpen meubilair met uitnodigende uitstraling en comfort, maar vooral voor de veiligheid.

Ook voor heren, onze experts hebben ontworpen speciaal kappersmeubilair, bedoeld voor mannelijke kapsalon - Barbershop. In ons aanbod vindt u ook andere artikelen om u werk te vergemakkelijken z.a. kasten, werkwagen, krukken, elektrische apparaten, enz.

SPÉCIFICATIONS:

* condition: Nieuw
* delivery: Ophalen of Verzenden
* deliverytime: 0
* brand: Panda
* sku: 36858924
* -: Föhn of Haardroger
Acheter directement ?
Visitez le site web
  • actif depuis 12 juin 2018
  • Middelland (Zuid Holland)
  • *******25350
Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.