HOT STONE UNIT VOOR SPA

€ 1.089,00
Vue 284 fois depuis

Caractéristiques

Site web:
www.panda4beauty.nl

Description

HOT STONE UNIT VOOR SPA
HOT STONE is een unit met klassieke lijnen en een buitengewone aandacht voor elk detail van de uitvoering. Het is ook een functionele inrichting die perfect voldoen aan uw salon SPA. Deze unit is uitgerust met een praktisch planken en laden en verwarming stenen, heeft ook extra gemak een mobiele basis, teneinde het comfort te maximaliseren.

PRODUCT VOORDELEN:

* Klassieke lijn
* Functionele rekken en laden
* Stenen verwarming
* Mobiele basis

DETAILS:

* Voeding: 100V-120V/220V-240V – 50-60Hz
* Garantie: 2 jaar
* Kleur: in kleur naar keuze
* Levertijd ca. 3 tot 4 weken

AFMETINGEN: hoogte 95 cm x breedte 45 cm x dipte 62 cm

WAAROM WIJ?

GEEF EEN PERSOONLIJK TINTJE

Al meer dan 25 jaar produceren we interieur voor kapppers, schoonheids en SPA salons, dus we kunnen de hoogste kwaliteit van onze producten garanderen. U kunt bij ons uw inrichting in standaard of op maat te bestellen. Elke stoel of wasunit kan worden gemaakt in elke gewenste kleur van bekleding, volgens de eisen van de klant. Natuurlijk kan ook kaptafel of balie worden gemaakt om te passen in de rest van de inrichting. Elke collectie bestaat uit minimum pompstoel, wasbak en spiegel, die in elkaar passen. Maar meeste van onze collecties zijn complexer en afgezien niet alleen van kappersstoelen en kapperswas zijn, maar ook kaptafels, receptie, kasten, displays en meubels voor wachtkamer.

We hebben ook gedacht aan de jongste klanten en voor hen creëerden we afzonderlijke collecties. Speciaal ontworpen meubilair met uitnodigende uitstraling en comfort, maar vooral voor de veiligheid.

Ook voor heren, onze experts hebben ontworpen speciaal kappersmeubilair, bedoeld voor mannelijke kapsalon - Barbershop. In ons aanbod vindt u ook andere artikelen om u werk te vergemakkelijken z.a. kasten, werkwagen, krukken, elektrische apparaten, enz.

SPÉCIFICATIONS:

* condition: Nieuw
* delivery: Ophalen of Verzenden
* deliverytime: 0
* brand: Panda
* sku: 38260494
* -: Inrichting
Acheter directement ?
Visitez le site web
  • actif depuis 12 juin 2018
  • Middelland (Zuid Holland)
  • *******25350
Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.