Nederlander gezocht voor Dodge Ram tenaamstelling kenteken

Sauvegarder
€ 150,00
Vue 1982 fois depuis

Caractéristiques

Modèle:
RAM
Etat:
Utilisé
Type de carrosserie:
Pick-up
Année de fabrication:
1996-03
Carburant:
Essence

Description

Hallo ,

we zoeken een Nederlander , iemand gedomicilicieerd in Nederland , zo dicht mogelijk bij de Belgische grens en één van de RDW keuringsstations .

Het zou zijn om een tenaamstelling voor een Dodge Ram uit '96 te doen .

Nadat deze Ram werd uitgeschreven in Nederland en ingevoerd in België is zijn kentekenbewijs ( was nog een papier , niet het kaartje dat het nu is !) verloren gegaan .

Contact opgenomen met de politie , in België krijg je bij aangifte dan een "attest van verlies" , waarmee je dat document opnieuw kan aanvragen . Dat gaat echter niet met deze Ram , omdat deze nog niet is ingeschreven in België !

RDW is duidelijk : deze Ram moet aangeboden worden bij een RDW keuringsstation , in aanwezigheid van een Nederlands inwoner , waarop dan de tenaamstelling kan gebeuren . Er dient geen BPM te worden betaald , gezien deze van '96 is , maar de betrokken Nederlander moet wel de BPM aangifte doen , waarna RDW hiervan wordt op de hoogte gebracht en waarna hij van RDW de nieuwe kentekencard thuis zal ontvangen . Vervolgens kan deze Ram opnieuw naar België worden uitgevoerd ! Met de nieuwe kentekencard kan hij dan (eindelijk !) in België worden gekeurd en ingeschreven !

Wie wil er meegaan naar een RDW keuringsstation , en de Dodge laten tenaamstellen ,
vervolgens de BPM aangifte te doen , en ons contacteren zodra hij de kentekencard heeft ? Wij zijn bereid u voor uw verplaatsing en moeite 150 euro te betalen !

Dat is toch mooi verdiend , u hoeft er niet voor te werken , alleen even mee naar een RDW keuringsstation , vervolgens de BPM aangifte doen , en ons een mailtje sturen als we de kentekencard kunnen komen ophalen , de Dodge dan weer uitschrijven en uw 150 euro is binnen ! Omslachtig , maar volgens RDW de enige manier om weer een kentekencard (of kentekenbewijs ) voor deze Ram te verkrijgen .

Dit is een correcte advertentie , zonder slechte bedoelingen , graag ook een correcte respons , zodat iedereen tevreden is .

Nogmaals voor de duidelijkheid : wij betalen ALLES van de onkosten , U krijgt van ons 150 euro voor de moeite en uw verplaatsing en tijd als we de kentekencard hebben .

Signaler un abus

La raison de votre plainte

Choisissez la section, rubrique et catégorie

Choisissez une section
Choisissez une rubrique
Choisissez une catégorie

Vérification

reCAPTCHA est un service permettant de bloquer les spammers et les robots. Cochez cette case afin de prouver que vous n'êtes pas un robot. Vous recevrez directement l'accès ou le cas échéant, vous devrez répondre à une question.

  • actif depuis 8 novembre 2004
  • Mechelen (Anvers)
  • ****00193
Pour l'adresse exacte, veuillez prendre contact avec le vendeur.