Hoodie Sweater Trui met Kap (Medium) - Surfing Print

€ 42,95
Envoi
824depuis 13 août. '20, 22:56
Partager via
ou

Caractéristiques

conditionNieuw

Description

Gemaakt van 100% polyester en bedrukt met ultra-levendige inkt, met het op maat gemaakte ontwerp zal u opvallen in stijl.Op maat gemaakt van 100% polyester en bedrukt met ultra-levendige inkt, met het op maat gemaakte ontwerp zal u opvallen in stijl.

Het hoogwaardige voorgekrompen microfiber polyester is zeer goed bestand tegen rimpels, krimpen of schuren, terwijl het de uitstraling van puur katoen geeft.

Er wordt enkel inkt gebruikt van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat de afdruk scheur-, kleur- en wasbestendig is. Deze techniek van het printen van voorgesneden stukken garandeert een onberispelijke edge-to-edge graphic.

Voor een losse pasvorm raden we aan een maat groter te kiezen dan je normaal zou doen. Makkelijk schoon te maken, laat de wasmachine gewoon het werk doen.

Maat: Medium (M)
Lengte: 65 cm
Schouder lengte: 43 cm
Borst breedte: 107 cm
Mouw lengte: 62cm

StuffEnough.be

Bij ons kan u terecht voor al uw telefoon accessoires, onderdelen en een breed assortiment populaire gadgets aan voordelige prijzen.Al onze producten worden strikt gecontroleerd op kwaliteit en zijn steeds geselecteerd van de beste leveranciers op de markt.Bij Stuff Enough geloven we in een betere klantenservice, waarbij je op werkdagen binnen 48 uur geholpen wordt met elke vraag.Stuff Enough

Hoornzeelstraat 55/1 - 3080 Tervuren - België

(+32)476 57 85 56 - info@stuffenough.be

Numéro de l'annonce: a66997882