België 5 Euro 2020 Suske en Wiske

€ 19,50
Envoi
€ 1,75
3218depuis 27 avr.. '21, 08:21
Partager via
ou

Description

Suske en Wiske (Bob en Bobette) is een Belgische stripreeks geschreven door Willy Vandersteen, zijn eerste werken werden voor het eerst gepubliceerd in 1945. De stripboeken zijn veelal humoristisch met waarbij een maatschappelijk thema vaak wordt gebruikt. Daarnaast zijn zitten de stripverhalen van Suske en Wiske vol avonturen en trekken zij de hele wereld over. Vanaf 1971 nam Paul Geerts het stripverhaal over en vanaf 2020 schrijft Marc Verhaegen deze welbekende strips. Het is 75 jaar geleden dat de strips van Suske en Wiske voor het eerst werden uitgegeven vandaar dat de Belgische munt besloten heeft om hier een 5 Euromunt over uit te geven. Op de voorkant van deze 5 Euromunt ziet men Suske en Wiske die zich laten meevoeren door de geest van Sus Antigoon. Verder ziet men in de rand van de munt: Suske en Wiske - Bob en Bobette en 75 jaar (ans) staan. Op de achterkant van de munt wordt de landkaart van Europa weergegeven en ziet men de tekst: Belgien, Belgique en België. Ook wordt de waarde aanduiding van 5 Euro we ergegeven en het jaartal 2020. Ook worden de Belgische munttekens weergegeven. De munt is verpakt in een schitterende Coincard.


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Numéro de l'annonce: a73876663