België 2,5 Euro 2021 het EK 2020 Coincard Frans

€ 12,50
Envoi
€ 1,75
2595depuis 27 avr.. '21, 08:20
Partager via
ou

Description

België heeft een 2,5 Euromunt uitgegeven met als thema: Het Europees Kampioenschap. Het EK van 2021 zou oorspronkelijk gehouden worden in 2020, maar vanwege COVID-19 is dit toernooi uitgesteld voor maar liefst een jaar! Het toernooi wordt dit jaar in maar liefst 12 landen gespeeld waarbij de finale in het Wembley Stadion in Londen gehouden wordt. Dit toernooi, ook wel: UEFA EURO 2020 genoemd, wordt eens in de vier jaar gehouden. Op de voorkant van de munt ziet men het officiële logo van de UEFA EURO 2020, getoond boven een voetbalveld. Op de achterkant van de munt ziet men een afbeelding van de kaart van Europa. In cirkelvorm ziet men de landnaam België in haar drie moedertalen weergegeven BELGIE - BELGIQUE - BELGIEN (Nederlands, Frans en Duits). Ook wordt de waarde aanduiding van 2,50 Euro weergegeven en het jaartal van uitgifte 2021. De munt is verpakt in een prachtige Coincard waarbij de Franse versie van de Coincard te herkennen is aan de tekst die zowel in het Frans als in het Duits op de voorkant weergegeven wordt.


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Numéro de l'annonce: a73876349