België 2,5 Euro 2022 'Vogelbescherming' Coincard Frans

€ 12,50
Envoi
€ 1,75
750depuis 8 sept.. '22, 08:57
Partager via
ou

Description

België 2,5 Euro 2022 '100 Jaar Vogelbescherming' Coincard Frans. Vogelbescherming België is een natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor de vogels en hun bijhorende leefgebieden. In 1922 besloot men een aantal vogels te beschermen omdat ze bijna niet meer voorkwamen in België. Hierdoor ontstond de vogelbescherming in België waardoor vele vogels nu beschermd zijn en niet zomaar meer gevangen en gegeten mogen worden. Op de voorkant van de munt ziet men een roodborstje op een tak zitten en worden de teksten: Vogelbescherming in België en 100 Jaar weergegeven. Op de achterkant van de munt ziet men de landkaart van Euro en wordt de waardeaanduiding van 2,5 Euro weergegeven. Ook het jaartal van uitgifte, 2022, ziet men op de achterkant. De munt is verpakt in een schitterende Coincard waarbij de Franse versie van de Coincard te herkennen is aan de tekst die zowel in het Frans als in het Duits op de voorkant weergegeven wordt.


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Numéro de l'annonce: a104641001