België 2 Euro 2022 'Erasmus' PROOF

€ 37,50
Envoi
€ 2,75
1250depuis 9 août. '22, 18:11
Partager via
ou

Description

België 2 Euro 2022 'Erasmus' Proof. Maar liefst 19 landen geven deze bijzondere 2 Euro 2022 'Erasmus' uit! Deze gemeenschappelijke munt, met als thema: Erasmus-programma wordt door (bijna) alle landen op 1 juli 2022 uitgegeven. Deze munt werd ontworpen door Joaquin Jimenez. Het Erasmus-programma heeft als doel om uitwisselingen van studenten (internationaal) voor studie of stage zoveel mogelijk te bevorderen. Ruim 3.000 Hogescholen en Universiteiten zijn ingeschreven als deelnemer en miljoenen studenten hebben al gebruik gemaakt van dit Erasmus-programma. Het Erasmus-programma geeft studenten de kans om te leven en te leren in een vreemd land waardoor de Europese mentaliteit enorm stijgt. Op de voorkant van de munt ziet men een afbeelding Desiderius Erasmus, een Nederlandse schrijver een boek schrijven. Verder ziet men het getal: 35 en worden alle Hogescholen en Universiteiten via lijnen (denkbeeldig) aan elkaar gekoppeld. Tot slot ziet men de jaartallen 1987 - 2022, wordt de naam van het programma: ERASMUS PROGRAMME weergegeven en wordt de landsnaam België middels de letters (BE) weergegeven. Deze 2 Euro van België 2022 'Erasmus' Proof is verpakt in een schitterende cassette en wordt met echtheidscertificaat geleverd.


Bij Eurocoinhouse kunt u allerlei verschillende soorten euromunten kopen, maar ook accessoires, sets en bijzondere uitgaves van herdenkingsmunten.

Wanneer u op onze website rondkijkt, zult u zien dat we écht alles hebben op het gebied van euromunten. En dat voor zeer gunstige prijzen!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief. Mocht u deze ook willen ontvangen dan verzoeken wij u ons even een email te sturen via info@eurocoinhouse.com. Daarna kunnen we u meteen onze nieuwsbrief sturen en wordt u op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten op het gebied van de euromunten.
Numéro de l'annonce: a102893272