Website / Webshop laten maken in WordPress of Shopify

€ 249,00
2794depuis 21 févr.. '22, 16:50
Partager via
ou

Description

Uw eigen professionele website, webwinkel of webshop laten maken? Wij helpen u graag! Wij van BEKA Media hebben voor alle producties op mediavlak de juiste specialisten in huis!

Meteen een prijsindicatie ontvangen voor uw websiteproductie? Bel dan gerust naar onze klantenservice via +31103330488

Verschillende soorten websites
De productie van vrijwel alle soorten websites behoren bij ons tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u de soorten websites die u kunt laten maken op een rijtje. Wij garanderen u een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding en we zorgen ervoor dat u aan het einde van een rit beschikt over een website die voldoet aan uw wensen. De producties van websites duren gemiddeld 1 tot weken. Nadat uw website of webshop gemaakt is heeft u uiteraard ook nog de mogelijkheid eventuele wijzigingen door te geven.

De meeste websites produceren wij in WordPress en Shopify, maar waar nodig zijn onze specialisten ook in staat te coderen. Hieronder vindt u enkele soorten websites op ene rijtje.

Informatieve websites
Klassieke, informatieve websites. Ze behoren tot de meest voorkomende aanvragen. Informatieve websites zijn simpelweg websites die bestaan uit alle informatie die u wilt delen met uw klanten en potentiële klanten. Er worden geen producten verkocht, maar er worden wel bijvoorbeeld afbeeldingen en video's getoond. Een informatieve website kan bijvoorbeeld bestaan uit een home pagina, een over ons pagina en een contact pagina. Het kan zo uitgebreid of zo simpel als u zelf wilt. Zijn er specifieke extra functies die u graag terugziet op de website? Dan kunt u dit ook gerust aangeven!

Webshops
Webshops zijn websites waarop uw bezoekers online producten kunnen bestellen. Eigenlijk is iedere website waarop producten besteld kunnen worden een webshop. De soorten producten en hoeveelheid producten kunnen er zoveel zijn als u zelf wilt. In de productie van een webshop valt ook het betaalsysteem. Denk hierbij dus aan het winkelmandje, de iDeal betaalmogelijkheid etc.

OnePage websites
Ook heeft u de mogelijkheid zogenaamde OnePage websites te laten maken. Een OnePage website is zoals de naam al verklapt, een website die bestaat uit slechts 1 pagina. Er kan een menu aanwezig zijn, maar hete menu zorgt er enkel voor dat uw pagina naar beneden scrollt. Heeft u niet al teveel informatie en/of producten en houdt u het graag simpel? Dan kan een OnePage website een prima optie zijn.

Website tarieven/prijzen
De prijs van uw website bepalen wij op maat, op basis van een aantal factoren. De belangrijkste factoren om uw prijs te bepalen zijn:
- Uit hoeveel pagina's uw website of webshop bestaat
- Om hoeveel producten het gaat (in het geval van een webshop)
- Wat voor eventuele functies u op de website wilt (Bijvoorbeeld offerte aanvraag functie)

De kans is groot dat wij in een contactmoment deze vragen aan u zullen stellen. De prijs in de advertentie is overigens een indicatie van de laagst mogelijke prijs bij een zeer minimalistische website. Van dit bedrag kunt u meestal uitgaan als het gaat om een OnePage website.

Heeft u bepaalde vragen of wilt u meteen een prijsindicatie ontvangen voor uw eigen website? Neem dan meteen contact met ons op!

BEKA Media
+31103330488
info@bekamedia.nl

Numéro de l'annonce: a93257104