BB Glow behandeling + Gratis Hydro Microdermabrasie (nieuw)

€ 65,00
7761depuis 19 mars. '19, 08:09
Partager via
ou

Caractéristiques

Description

Aquapeel behandeling + BB Glow
Stap 1- Reinigen en voorbereiden van de huid met Hydro-microdermabrasie: Dankzij een zuigsysteem wordt de huid is diepgaand gereinigd, zichtbaar gladder en stralender;

Stap 2 - Revitalisering en huidverzorging met geselecteerde lotion;

Stap 3 -BB Glow serum behandeling is een speciale vorm van microneedling en het zorgt voor een egale huid en een stralend effect .
De BB Glow serums werken huidverbeterend, versterkend, hydraterend, verzachtend, ontstekingsremmend en egaliserend. BB Glow bevordert de tint van de huid en vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, grove poriën, geeft meer volume aan de huid, huidverkleuring veroorzaakt door acne en bedekt zelfs donkere kringen rondom de ogen.

Profiteer nu van ons najaar aanbieding:
1 sessie : €75
2 sessies : €70 per sessie (in total €140)
3 sessies €65per sessie. (in total €195 – voordeliger!!!)

Inhoud BB Glow: Er worden speciale serums in de huid aangebracht met een microneedling pen (nano-naaldjes) die de huid voeden en ze een natuurlijke “porseleinen”, glanzende en frisse teint geven. We werken met zeer kwaliteitsvolle serums die hyaluronzuur en antioxidanten bevatten.
Voordelen: Deze behandeling verhelpt ongelijkmatige huidstructuur, grote poriën, acne littekens, fijne lijntjes, roodheden, pigmentvlekken en donkere kringen rond de ogen. Het zorgt voor helderheid en hydratatie ter verbetering van een doffe, vermoeide en uitgedroogde huid.

Actie geldig t.e.m 30/11/2020
Maak snel je afspraak! www.corpozen.be - info@corpozen.be - 0476 075 642
Numéro de l'annonce: m1388276000