Ladekast Rome - L90 x H45 x B45 cm

€ 499,95
Envoi
80depuis 27 sept.. '22, 17:32
Partager via
ou

Caractéristiques

conditionNieuw

Description

Deze prachtige ladekast is gemaakt van verweerd oud hout. De kast is zeer lang, wat hem erg geschikt maakt om tussen twee banken te schuiven. De kast heeft namelijk een lengte van 90 cm. Verder heeft hij een breedte van 45 cm en een hoogte van 45 cm.


Ladekast Rome - L90 x H45 x B45 cm


Deze prachtige ladekast is gemaakt van verweerd oud hout. De kast is zeer lang, wat hem erg geschikt maakt om tussen twee banken te schuiven. De kast heeft namelijk een lengte van 90 cm. Verder heeft hij een breedte van 45 cm en een hoogte van 45 cm. Vragen omtrent dit artikel? Neem gerust contact op!

Gratis verzending in NL + BE


Specificaties:
  • Lengte: 90 cm
  • Breedte: 45 cm
  • Hoogte: 45 cm
  • Materiaal: Hout
  • Gratis verzending in NL + BELevering bij Rene Houtman Interieurs:


Al onze artikelen uit de webshop worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland of België. Nadat u besteld heeft ontvangt u van ons een mail over wanneer het artikel verzonden wordt. Zodra we het artikel verzonden hebben ontvangt u van ons een track & trace code zodat u de zending kunt volgen. Voor grotere zendingen nemen we contact met u op zodat we een gewenste leverdag/levertijd kunnen bespreken. Verdere vragen? Chat met ons. Uiteraard zijn onze artikelen ook te bezichtigen in onze showroom. Kunt u niet langs komen en twijfelt u toch? Via de chat kunt u ook een videogesprek aanvragen zodat we u via beeldbellen het product kunnen laten zien.
Numéro de l'annonce: a106309602