Tv Dressoir Barrano 4 lades 160x47x60 cm

€ 795,00
Envoi
80depuis 27 sept.. '22, 17:46
Partager via
ou

Caractéristiques

conditionNieuw

Description

Opzoek naar een sfeervol en uniek tv dressoir? De Barrano is 160 cm lang en voorzien van 4 lades. Het meubel is functioneel, sfeervol en tijdloos. Het oude teak hout maakt het meubel een plaatje om te zien en zorgt ervoor dat dit meubel jaren mee kan.


Tv Dressoir Barrano 4 lades 160x47x60 cm


Opzoek naar een sfeervol en unieke landelijke tv meubel? De Barrano is 160 cm lang en voorzien van 4 lades. Het meubel is functioneel, sfeervol en tijdloos. Het oude teak hout maakt het meubel een plaatje om te zien en zorgt ervoor dat dit meubel jaren mee kan.
Afmetingen:


  • Lengte: 160 cm  • Breedte: 47 cm  • Hoogte: 60 cm  • Het meubel kan qua kleur altijd iets verschillen. Elk meubel is uniek.  • Dit meubel is onbehandeld, we bieden de optie aan om te behandelen (+€50), de levertijd zal hier een paar dagen langer door zijn.

  • Dit artikel bezorgen we gratis in Nederland & België

Levering bij Rene Houtman Interieurs:


Al onze artikelen uit de webshop worden gratis bij u thuis bezorgd in Nederland of België. Nadat u besteld heeft ontvangt u van ons een mail over wanneer het artikel verzonden wordt. Zodra we het artikel verzonden hebben ontvangt u van ons een track & trace code zodat u de zending kunt volgen. Voor grotere zendingen nemen we contact met u op zodat we een gewenste leverdag/levertijd kunnen bespreken. Verdere vragen? Chat met ons. Uiteraard zijn onze artikelen ook te bezichtigen in onze showroom. Kunt u niet langs komen en twijfelt u toch? Via de chat kunt u ook een videogesprek aanvragen zodat we u via beeldbellen het product kunnen laten zien.
Numéro de l'annonce: a106311182