Violet Verbond

€ 7,65
Envoi
€ 4,95
00depuis 20 déc.. '22, 15:53
Partager via
ou

Description

Titel: Violet Verbond
Auteur: S. Woodworth
ISBN: 9789026983344
Conditie: Goed

Ze zijn anders dan anderen; hun ogen zijn intens violet van kleur, ze hebben het vermogen om met de doden te communiceren en' ze zijn het doelwit van een meedogenloze moordenaar.
Natalie Lindstrom is zo'n Violet en zij assisteert het gerechtshof bij moordzaken door de ziel van het slachtoffer terug te roepen en te laten getuigen tegen de moordenaar.
Nu is haar eigen leven in gevaar want de Violetten, die een voor een worden afgeslacht door een gemaskerde moordenaar, zijn haar naaste vrienden.
Zij krijgt bescherming toegewezen in de persoon van FBI-agent Dan Atwater die deze taak liever niet zou uitvoeren omdat hij daarmee het risico loopt geconfronteerd te worden met geesten uit zijn eigen verleden.
En terwijl Natalie de dodelijke dreiging steeds dichterbij voelt komen, is ze tegelijkertijd de laatste hoop om het spoor naar de ongrijpbare moordenaar te vinden. Dan voelt zich ondanks zichzelf steeds meer tot Natalie aangetrokken en zet alles op alles om haar te beschermen, maar of dat genoeg zal zijn'


De voordelen van kopen bij Boekenbalie:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Ruim 300.000 tweedehands boeken op voorraad
  • Alle bestellingen worden stevig verpakt.
  • Alle boeken zijn zorgvuldig met de hand gecontroleerd
  • Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken
  • Numéro de l'annonce: a114453845