Rusteloos

€ 15,20
Envoi
€ 4,95
10depuis 30 oct.. '22, 12:43
Partager via
ou

Description

Titel: Rusteloos
Auteur: William Boyd
ISBN: 9789021008936
Conditie: Goed

In de zomer van 1976 probeert iemand Sally Gilmartin te vermoorden. De enige die ze kan vertrouwen is haar dochter Ruth. Zij ontdekt dat haar moeder eigenlijk Eva Delectorskaya is, een Russische emigrante die tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Britse geheime dienst werd gerekruteerd.

Eva werkte in New York, waar zij als taak had de pers zo te manipuleren dat die - en in haar kielzog het Amerikaanse publiek - zich zou keren tegen de nazi's. Zij was getraind als de perfecte spion: ze was snel, alert en wist vooral dat ze niemand kon vertrouwen, ook niet degene met wie ze een liefdesaffaire had.
Uiteindelijk ontdekt Ruth dat haar moeder nog één laatste opdracht heeft; een opdracht die ze ruim dertig jaar na de oorlog niet alleen kan uitvoeren en waarbij ze Ruths hulp nodig heeft.

Rusteloos is opnieuw een bewijs van William Boyds meesterschap. Een literaire spionageroman in de beste traditie van John le Carré en Graham Greene, vol spanning en dramatiek. Gebaseerd op een van de opmerkelijkste hoofdstukken uit de geschiedenis van de Anglo-Amerikaanse betrekkingen.


De voordelen van kopen bij Boekenbalie:
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is dezelfde dag verzonden
  • Ruim 300.000 tweedehands boeken op voorraad
  • Alle bestellingen worden stevig verpakt.
  • Alle boeken zijn zorgvuldig met de hand gecontroleerd
  • Gratis verzending vanaf 40 euro of 4 boeken
  • Numéro de l'annonce: a109824915