10 stappen - In 10 stappen in je eigen bank 9789493222397

€ 14,85
Envoi
Envoi pour € 2,95
10depuis 7 juin. '24, 06:21
Partager via
ou

Caractéristiques

AuteurPetra van Dooren-Lansdorp, Dave van Dooren
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789493222397

Description

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: 10 stappen - In 10 stappen in je eigen bank
Auteur: Petra van Dooren-Lansdorp, Dave van Dooren
ISBN: 9789493222397
Conditie: Als nieuw

IN 10 STAPPEN JE EIGEN BANK

Wil jij meer rente op je spaargeld en klinkt investeren in Bitcoin of andere crypto’s interessant, maar weet je niet waar te beginnen? Droom jij van financiële onafhankelijkheid en wil je weten hoe crypto’s jou daarbij kunnen helpen? Of heb je al een keer crypto’s gekocht, maar wil je het serieuzer aanpakken om er meer uit te halen? Crypto’s maken inmiddels blijvend deel uit van de toekomst. Ontdek in dit boek of investeren in crypto’s ook iets voor jou is.

Dave en Petra maken jou in begrijpelijke taal wegwijs in de cryptowereld.
Ze begeleiden je in dit boek stap voor stap om veilig te beginnen met investeren. Hierbij laten ze je ook zien dat de cryptowereld in de basis eigenlijk niet gaat om geld verdienen, maar juist hele idealistische motieven heeft, die je zeker zullen aanspreken.

De vele praktijkvoorbeelden geven je een goed beeld van de kansen, maar ook van de risico’s van beleggen in crypto’s. Petra en Dave vertellen je met een gezonde dosis humor en zelfspot eerlijk over de valkuilen waarin ze soms zelf zijn gestapt. Na het maken van de praktijkopdrachten beschik jij over een gedegen plan, de juiste mindset en je eigen cryptobank, waarmee je weer een stap verder bent in je financiële onafhankelijkheid!

OVER DE AUTEURS:
Dave en Petra van Dooren-Lansdorp zijn blockchain- en crypto-enthousiastelingen en eigenaars van CryptoBuddies B.V. Petra is daarnaast (nog) werkzaam als controller in de publieke sector. Dave en Petra investeren sinds 2017 in crypto’s. Zij geloven dat crypto’s en blockchaintechnologie kunnen bijdragen aan een betere wereld. Eerlijker, transparanter en veiliger. CryptoBuddies is opgericht om mensen de drempel naar de cryptowereld over te helpen, waar ze vervolgens zelfstandig en met vertrouwen de eerste stappen kunnen zetten. Bij CryptoBuddies staat kennis delen en samen groeien centraal.

RECENSIE:
‘Een helder, mooi, eerlijk, nuchter en vooral leerzaam boek. Ik heb het in één dag uitgelezen. De risico’s van crypto zijn duidelijk benoemd en het is geen hallelujaverhaal.
Perfect voor elke instapper!’
Randis Koster – Register Controller, Financieel interimmanager

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie


Numéro de l'annonce: a139465889