De Getuige 9789044983890

€ 5,80
Envoi
Envoi pour € 2,95
00depuis 6 juin. '24, 06:20
Partager via
ou

Caractéristiques

AuteurJohn Grisham
ConditieZo goed als nieuw
Productnummer (ISBN)9789044983890

Description

BoekenBalie maakt van tweedehands jouw eerste keuze. Met een Trustscore van 4,8 (excellent) en 30 dagen retour garantie maken we dat iedere dag waar.

Titel: De Getuige
Auteur: John Grisham
ISBN: 9789044983890
Conditie: Als nieuw

Het boek 'De Getuige' is een spannende legal thriller geschreven door de bekende Amerikaanse auteur John Grisham. Het verhaal draait om de hoofdpersoon Kyle McAvoy, een veelbelovende jonge advocaat die net is afgestudeerd aan Yale Law School.

Kyle heeft een veelbelovende toekomst voor zich liggen, met een baan bij een prestigieus advocatenkantoor en een veelbelovende carrière in het verschiet. Maar alles verandert wanneer hij wordt benaderd door een mysterieuze man genaamd Bennie Wright. Bennie beweert dat hij bewijs heeft van een misdaad die Kyle in zijn studententijd heeft begaan.

Kyle wordt geconfronteerd met een duivels dilemma: hij kan ervoor kiezen om het bewijs te negeren en zijn veelbelovende carrière voort te zetten, of hij kan de waarheid onder ogen zien en de gevolgen van zijn daden accepteren. Hij besluit om samen te werken met Bennie en de waarheid te achterhalen.

Terwijl Kyle en Bennie dieper graven, ontdekken ze een web van corruptie en machtsmisbruik dat veel verder gaat dan ze ooit hadden kunnen vermoeden. Ze worden geconfronteerd met gevaarlijke tegenstanders die er alles aan doen om de waarheid verborgen te houden. Kyle moet vechten voor zijn leven en zijn reputatie, terwijl hij probeert de waarheid aan het licht te brengen.

Grisham weet de spanning in het verhaal constant hoog te houden. De lezer wordt meegesleept in de wereld van juridische intriges en geheimen, waarbij elke pagina nieuwe onthullingen en plotwendingen biedt. De personages zijn goed uitgewerkt en de dialogen zijn scherp en geloofwaardig.

'De Getuige' is een meeslepende legal thriller die de lezer van begin tot eind in zijn greep houdt. Grisham weet op meesterlijke wijze de spanning op te bouwen en de lezer te verrassen met onverwachte wendingen. Het boek biedt niet alleen een spannend verhaal, maar werpt ook een kritische blik op de duistere kant van de juridische wereld.

Met zijn vlotte schrijfstijl en boeiende plot weet Grisham opnieuw een pageturner af te leveren. 'De Getuige' is een aanrader voor liefhebbers van legal thrillers en spannende boeken in het algemeen. Het boek laat zien waarom Grisham een van de meest succesvolle auteurs in het genre is.

Waarom je bij BoekenBalie moet zijn voor al je tweedehands boeken:

  • Bestel je voor 15:00 uur? Dan vliegt het dezelfde dag nog jouw kant op!
  • Meer dan 400.000 tweedehands boeken om uit te kiezen
  • We checken alle boeken eigenhandig
  • Vanaf 40 euro of bij 4 boeken is de verzending op onze rekening
  • 30 dagen retourgarantie


Numéro de l'annonce: a139433860