serre, hobbyserre, kas tuinkas nieuw en tweedehands

Voir description
Envoi
85185389depuis 2 sept.. '19, 13:34
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieZo goed als nieuw

Description

Sinds begin jaren 90 is onze firma gespecialiseerd in het vermaken van industri�le tuinbouwserres naar kleinere hobbyserres. Doordat we als basis gebruik maken van herbruikbare profielen en glasplaten spreken we van "tweedehands serres". In tegenstelling met wat voorgaande doet vermoeden werken we op een slimme manier ook met nieuwe materialen. Hierdoor combineren we de uitstraling van het nieuwe met de robuustheid van het oude. Het gevolg hiervan is dat we een onevenaarbare prijs- kwaliteit verhouding bekomen met aandacht voor het milieu. Elk profiel en glasplaat die we hergebruiken vraagt geen nieuwe grondstoffen en (fossiele) energie.

Omdat het voor sommige toepassingen ook wenselijk is om de volledige serre met nieuwe materialen te maken, maar toch de sterkte en robuustheid van de industri�le serres te behouden, hebben we ons nieuwe model �HBS� ontwikkeld. Hierbij staat HBS voor HoBbyserres Stappaerts. Hiermee willen we benadrukken dat dit model uniek is en exclusief door ons geproduceerd en geplaatst wordt.

Op onze website vindt u een berekeningstool waarmee u eenvoudig uw gewenste serre kan samenstellen en een richtprijs kan bekomen.
Numéro de l'annonce: a42717630
Autres annonces de Hobbyserres Stappaerts
Plus de Hobbyserres Stappaerts