REUZE LOT DUPLO TREIN (4sets) + EXTRA'S +(verbeterde foto's)

€ 230,00
Enlèvement
4208depuis 23 nov.. '22, 18:49
Partager via
ou

Caractéristiques

ÉtatUtilisé
MarqueDuplo
TypeEnsemble complet

Description

4 verschillende complete treinsets die allemaal met elkaar compatibel zijn, en in één geheel kunnen worden opsgesteld ... voor de creatievelingen... Uuurenlang speelplezier, ook voor mama's en papa's !

-SET 5608 Lego Duplo Ville starterset, compleet met rails, voetgangersbrug en stationnetje
-2x SET 2745 'Deluxe electric cargo Train ' (uit 1996 maar werkt perfect) Compleet met rails, overwegen, stop-keerplaatsen, signalisatie, minifigs en wissel. In de tweede set ontbreekt enkel  autootje en 1 silo.
-SET 5544 'Thomas' niet electrisch maar compleet met rails tankstation, signalisatie en stationnetje en minifig
-SET 3774 spoorwegbrug compleet (106 cm lang)
-Tweede spoorwegbrug zonder de rode zijsteunen. De twee delen van de brug kunnen apart en op een verschillende plaatsen in een opstelling gebruikt worden (zie foto's opstellingsvoorbeelden)
-EXTRA : 45 gebogen rails
               35 rechte rails
-EXTRA : 5 sets wissels (= 10 stuks)
-EXTRA : grote groene tunnel

Dus een totaal van 4 treinen, 97 gebogen rails en 55 rechte en 12 wissels, 2 spoorwegbruggen, 2 stop-keerplaatsen en 4 overwegen en 2 stationnetjes + minifigs.

Alles is in zeer goede staat tot bijna zo goed als nieuw. Alleen de oudste delen (vb enkel blokjes) vertonen wat speelslijtage. ZIE VOORAL FOTO'S

Batterijen voor de treinen zijn niet inbegrepen alsook de pijlers blokken in het opstelvoorbeeld en de opbergdozen van de rails.

De prijs is een eerlijke samenstelling van het totale pakket, dat eigenlijk veel meer waard is. Dank voor uw begrip om dus niet af te bieden.

Wegens de enorme hoeveelheid kan alles enkel opgehaald worden. Reservatie enkel na snelle betaling. Daarna kan het nog even blijven staan tot het moment waarop u het wilt ophalen.

Zie ook nog meer duplo (wordt nog aangevuld)
Numéro de l'annonce: m1913821283