Springmat 244 cm - geschikt voor 8 feet trampolines met 42 v

€ 53,59
Envoi
€ 7,95
100depuis 8 avr.. '22, 07:02
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Hangt jouw trampoline springmat er ook slapjes bij? Tijd om een nieuwe springmat te monteren. Dat kan nu eenvoudig met de Vikingchoice springmatten voor buiten tuintrampolines. De springmatten zijn universeel toepasbaar, maar zijn natuurlijk alleen geschikt voor de juiste diameter en het aantal veren-montagepunten.

Deze springmat is geschikt voor alle 8 Feet trampolines, met 42 veren. 8 Feet staat voor trampolines met een diameter van 244 cm. De diameter van de springmat zelf is 225 cm en gemaakt van fijn geweven materiaal.

Tip: vervang tegelijkertijd de veren!

Kenmerken:

  • Trampoline springmat
  • Geschikt voor 8 Feet / 244 cm trampolines
  • Aantal veer-ogen: 42 ogen
  • Productgewicht: 2 kg


Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Numéro de l'annonce: a95528929