Fitness bank - met 2 dumbbells & fitness elastieken - schuin

€ 56,86
Envoi
€ 7,95
2061depuis 16 janv.. '22, 07:01
Partager via
ou

Caractéristiques

ConditieNieuw

Description

Deze fitness bank heeft een verstelbare meertraps rugleuning en is gemakkelijk op te klappen, waardoor hij niet te veel ruimte inneemt. De zitting / rugleuning is gevuld met een zacht schuim en afgewerkt met rood-zwart eco-leer. Erg comfortabel en makkelijk schoon te maken. Het stabiele stalen frame is gepoedercoat en voorzien van antislip voeten, de beenbeschermers zijn gemaakt van schuim. De trainingsbank wordt geleverd inclusief 2 dumbbells van 1,5 kg en twee fitness elastieken.

In een goede vorm blijven door deze multifuncionele fitness bank

Dankzij deze multifunctionele trainingsbank kun je je conditie verbeteren door verschillende oefeningen te doen. De sportbank is ontworpen om de grootst mogelijke hoeveelheid beweging te bieden. Op de bank doe je oefeningen om de buik-, schouder-, arm-, borst- en rugspieren te ontwikkelen. Het perfecte trainings apparaat voor basiskracht- en fitness oefeningen.

Het trainen van de buikspieren

De fitness bank is ideaal voor het versterken en modelleren van de rechte en schuine buikspieren. Doordat je de bank in hoogte kunt verstellen kun je de intensiteit van de training aanpassen. De zachte beenbeschermers zorgen voor extra comfort tijdens deze oefeningen. Stel de juiste hoek voor de oefening in, een meer hellende positie zal je buikspieren meer trainen tijdens de oefening, en een lagere hoekinstelling stelt je in staat om dumbbell-oefeningen te doen.

Extra's in de set

Het fitnessbankje wordt geleverd fitness elastieken en dumbbells. Met deze extra's kan je de bank nog beter gebruiken. De dumbbells kan je gebruiken bij het trainen van je armen en borst. De elastieken voor het strekken en opwarmen van de spieren voor de training.

Opklapbaar systeem

Doordat de fitness bank gemaakt is met het oog op thuis gebruik is het frame zo ontwikkeld dat deze snel kan worden ingeklapt zodat deze weinig ruimte in beslag neemt. Je hoeft alleen maar 1 pin uit het frame te verwijderen en je kan de sportbank voorzichtig inklappen.

Verstelbare beenbeschermers

De schuimbescherming waaraan de benen tijdens het sporten worden gehaakt, kan worden aangepast. Dit betekent dat je de oefeningen nog beter kunt uitvoeren waardoor de juiste spieren getraind worden. De beenbeschermers zijn gemaakt van zacht schuim wat het comfort verbeterd.

Kenmerken:

  • Kleur: zwart - rood
  • Afmeting rugleuning: 105 x 30 cm
  • Hoogte: 52 - 69 cm
  • Verstelling: rugleuning / zitting
  • Inklapbaar: ja
  • Gewicht: 12 kg
  • Materiaal: staal - schuim - eco leer


Over Vikingchoice
Vikingchoice biedt een uitgebreide keuze aan huis tuin en keuken artikelen, zwembaden en sport en spel artikelen zoals onze trampolines. Onze merken garanderen de nodige veiligheidskeurmerken, kwaliteitsgarantie, duurzame materialen en gebruiksvriendelijke handleidingen. Kortom, hoe het zou moeten zijn!

We werken met meerdere vervoersbedrijven samen, waaronder DHL, DPD, GLS, Red Je Pakketje, Koeriers Service Oost, en Visser Duiven BV.
Wij verzenden doorgaans direct na betaling uw goederen. De verzendkosten worden gespecificeerd op de betalingspagina. Binnen Nederland en België hanteren wij een standaard verzend tarief van €7,95 en €10,95 respectievelijk per zending.

Wilt u dit product bestellen of er juist meer informatie over hebben? Klik dan op de onderstaande link:
Numéro de l'annonce: a90424057